Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebačeno za veljaču

Dinamu uoči derbija odgođen Kup, Hajduk bijesan zbog toga

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
28.11.2015.
u 09:59

U Hajduku su bijesni zbog ovakve odluke, smatraju da je Dinamo povlašten jer će oni svoju utakmicu protiv Zagreba odigrati u srijedu, tri dana prije derbija

U srijedu 2. prosinca trebale su se odigrati tri utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa, ali susret Intera i Dinama ipak je odgođen.

Modri su tražili odgodu kako bi odmorni dočekali posljednje kolo Lige prvaka protiv Bayerna, a povjerenstvo u sastavu Neven Kolić, Josip Brezni i Željko Bel to im je odobrilo, saznaju 24 sata. Taj će se susret odigrati 10. veljače. No, problem je u tome što će modri tako odmorniji dočekati i derbi s Hajdukom koji je na rasporedu u subotu.

U Hajduku su bijesni zbog ovakve odluke, smatraju da je Dinamo povlašten jer će oni svoju utakmicu protiv Zagreba odigrati u srijedu, tri dana prije derbija. Najavili su da će tijekom dana izaći sa službenim priopćenjem.

>>Pročitajte pismo BBB-a Ministarstvu: 'Vlast i MZOS odgovorni su za pljačku"

Ključne riječi

Komentara 31

DH
dalibor.hren
10:32 28.11.2015.

Mogao je i Hajduk, zbog obaveza u Europi, tražiti odgodu!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
11:06 28.11.2015.

Hajdučine, lijepo je bilo pokupiti milijun Eura na temelju uspjeha Dinama u Europi. Stvarno ste jadni, dobro se zna da su utakmice u Europi prioritetne, bilo za Rijeku, Dinamo ili hajdug. Banda dvolična, brbljić narkoman, torcida skupina maloumnika fujj.

FI
Fisherman
11:23 28.11.2015.

Ajde molim te boze da jednom u zivotu procitam nesto gdje ajduk nesto hvali, i kaze da je to ispravna odluka HNS-a.Samo kmece do iznemoglosti....kme,kme....pa dokle vise tako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije