Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI BRAND

Dinamu u Europi ne ide, ali uvjerljivo su najjači na Facebooku

Dinamo
Sanjin Strukic/Pixsell
08.11.2014.
u 18:28

Broje 385 295 fanova na najpopularnijoj društvenoj mreži.

GNK Dinamo je u suradnji s Facebookom uspješno dovršio objedinjavanje svih stranica vezanih uz klub, te je ionako brojna obitelj postala najveća sportska Facebook stranica u Hrvatskoj sa skoro 40 tisuća članova više nego Hrvatski nogometni savez i za 150 tisuća članova više nego HNK Hajduk Split! Točnije, Dinamo ima ukupno 385 295 tisuća fanova.

- Službenoj stranici kluba pripojeno osam neslužbenih stranica koje su brojile nešto više od 80 tisuća članova, te je broj fanova na službenoj narastao za oko 50 tisuća novih koji prije pripajanja nisu bili njeni fanovi. Radi se o postupku koji je GNK Dinamo obavio među prvima u Hrvatskoj i Europi, te je ionako iznimno popularnoj stranici čije objave tjedno vidi preko 700 tisuća korisnika na najpopularnijoj društvenoj mreži u Hrvatskoj i ostvari preko 100 tisuća interakcija donio mogućnost da informacije o klubu plasira direktno još većem broju korisnika - stoji u priopćenju kluba.

Foto: GNK Dinamo

Iznimna popularnost stranice rezultirala je verified (ovjerena/službena) oznakom koju u Hrvatskoj posjeduje tek nekoliko sportskih kolektiva, a njome se označava da je stranica službena i u skladu s Facebookovim uvjetima korištenja.

- Samo spajanje stranica obavljeno je u direktnoj suradnji s Facebookom koji je predstavljao gospodin G. Miller, te je time izvršeno objedinjavanje online baze navijača kao priprema za nove i zanimljive projekte koje GNK Dinamo priprema na društvenim mrežama i novim medijima. Modri su u svom radu društvene mreže prepoznali kao iznimno bitan dio komunikacije s navijačima te među prvima u Hrvatskoj i Europi testiraju objavljivanje pogodaka na društvenim mrežama, live tekstualne prijenose na više platformi, a sredinom godine testiran je i sustav live streama utakmica mlađih uzrasta na YouTubeu. Mnogi od ovih projekata naišli su na iznimno dobar odaziv korisnika, te se nadamo da će naša komunikacija s navijačima i plasman informacija koje žele pročitati i vidjeti o klubu biti svakog dana sve bolji i bolji.

>> Dinamo popularan na Facebooku: Modri šalju 100 tisuća pozdrava

Komentara 4

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:45 08.11.2014.

Smiješno. Pripojili su sve stranice koje u nazivu imaju Dinamo. I onda se kite tuđim perjem.

BU
budagigo
18:50 08.11.2014.

vanja dežalić-zaboravio si napomenuti da nam u hrvatskoj ide.

MA
mamarti
21:36 08.11.2014.

Ma štaće Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije