Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAŽNJEN JE SPORT'

Savez popustio, Dinamu nakon navijačkog izgreda smanjena kazna!

Futsal Dinamo - Vrgorac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
27.04.2016.
u 18:58

Dinamu prošla žalba, kažnjeni su s pet tisuća kuna i dvije utakmice bez gledatelja

Futsal Dinamo saznao je odgovor na žalbu, Hrvatski nogometni savez kaznio je Klub s pet tisuća kuna i dvije utakmice bez gledatelja. Bolje je to no prvotna kazna od 25 tisuća kuna i pet utakmica bez gledatelja, ali i dalje je visoka.

– Na prvi pogled možemo biti zadovoljni smanjenjem kazne, ali ako se prisjetimo sličnih incidenata ranijih godina ili ako uzmemo u obzir da Futsal Dinamo jedini prodaje ulaznice za utakmice i promovira futsal gdje god igra, možemo zaključiti kako je HNS kaznio upravo sport. Smatramo kako smo prestrogo kažnjeni s dvije utakmice bez gledatelja te smo se do posljednjeg trenutka nadali da će najzanimljivije utakmice u prvenstvu biti praznik za sve naše navijače te ljubitelje futsala općenito. Dvostruka mjerila očito su i dalje na snazi – stoji u priopćenju Dinama.

Ova odluka je pravomoćna i na nju nemaju pravo žalbe, što znači da utakmica sa Split Tommyjem u petak 29. travnja i uzvratna utakmica doigravanja polufinala moraju biti bez gledatelja. Klub je zato odlučio organizirati besplatan prijenos putem YouTube kanala.

– Ostaje nam nada da će naši dečki na terenu izboriti finale doigravanja i tako vratiti navijače na tribine, kamo i pripadaju!

>> Klubu možete pomoći donacijom, a više informacija je OVDJE

>> Futsal Dinamo: HNS-ova kazna je skandalozna! Pokušava se uništiti naš klub

Komentara 4

DU
Deleted user
07:02 28.04.2016.

Odluka nije ispravna. Mora biti oštro kažnjen klub ćiji navijači udare protivničkog igrača. To je Božji grijeh.

DU
Deleted user
19:10 27.04.2016.

Dobra odluka saveza.

Avatar delminium
delminium
19:13 27.04.2016.

Sicilija kroji pravdu u nogometu,,,, vjerujem da toga ima po svijetu ali u EU nigdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije