Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastupilo 500 djece

Dinamu pobjednički pehar na turniru Bubamara, u finalu bolji od Vojvodine

Bubamara kup
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/6
27.04.2015.
u 22:02

Dinamovi klinci slavili su u konkurenciji 32 momčadi iz pet država regije.

Mladi nogometaši Dinama (igrači 2005. godišta) pobjednici su šestog tradicionalnog turnira Bubamara Total TV kupa.

Dinamovi klinci slavili su u konkurenciji 32 momčadi iz pet država regije. U finalnoj utakmici svladali su vršnjake iz Vojvodine nakon jedanaesteraca 3:1 (1:1).

Na turniru su također sudjelovale i sve vodeće škole iz Hrvatske, ukupno je nastupilo oko 500 djece.

Treće mjesto osvojila je Bubamarina nogometna škola iz Prečkog na čelu koje je i glavni organizator ovog turnira Stipe Tokić.

– Cilj turnira je da se djeca druže i sklapaju nova prijateljstva. Turnir je prije svega edukativnog karaktera i rezultat nije imperativ. Jer, kod nas su svi pobjednici, uostalom sve momčadi dobiju priznanja i medalje. Dojmovi su sjajni. Zovu ljudi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Slovenije, svi su prezadovoljni. Zahvalio bih i Total TV-u bez kojeg ovaj projekt ne bi bio moguć, Turističkoj zajednici grada Zagreba i Gradskom uredu za socijalnu skrb - kazao je Stipe Tokić.

>>Ovo je Dinamo! Pogledajte kako su igrači i navijači zajedno proslavili naslov prvaka!

Komentara 1

Avatar mali322
mali322
23:04 27.04.2015.

Nema još komentara na temu ustaša, četnika i partizana...čudno...čekam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije