Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrali Mandžo i Pjaca

Dinamovi suparnici: Juventus nastavio nabijati komplekse Laziju, novi prvoligaš potopio Lyon

Lazio - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.08.2016.
u 19:55

Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Sami Khedira.

Juventus je u drugom kolu talijanskog prvenstva upisao i drugu pobjedu. Stara dama slavila je na Olimpicu protiv Lazija sa 1:0, a strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Sami Khedira.

Nijemca je u 66. minuti lijepo proigrao Argentinac Dybala, nakon čega je veznjak pogodio iz okreta s lijeve strane kaznenog prostora. On je zabio i u prošlom kolu u pobjedi nad Fiorentinom (2:1).

Baš prije tog pogotka, u 65. minuti iz igre je izašao Mario Mandžukić, kojem je trener Massimiliano Allegri ponovno dao prednost pred skupocjenim Gonzalom Higuainom. Zamijenio ga je upravo Argentinac. 

A Marko Pjaca debitirao je u Serie A zamijenivši u 88. minuti Dybalu. I to je bilo dovoljno da jednom opasno zaprijeti suparničkom golu, no Federico Marchetti je obranio njegov udarac. Ivan Vargić nije nastupio za Lazio.

Juventus je 11 od posljednjih 12 utakmica pobijedio Lazio, a nebesko plavi na domaću pobjedu nad Torinezima čekaju od 6. prosinca 2003. godine. Ukupno Lazio već 24 utakmice u nizu nije pobijedio Juve u prvenstvu. Ujedno Allegrijeva momčad je u posljednjih 30 utakmica u Serie A upisala 28 pobjeda, uz po jedan remi i poraz. Zaista zapanjujući učinak.

 

Lyon je u prvom današnjem susretu 3. kola francuskog prvenstva doživio težak poraz kod novog prvoligaša Dijona (2:4). Nakon dvije pobjede u Ligue 1 bio je ovo prvi ovosezonski poraz Dinamovog suparnika u prvom kolu Lige prvaka (14. rujna).

Na početku utakmice ništa nije dalo naslutiti potop Lyona, a već u 20. minuti momčad trenera Brune Genesija povela je golom Tolissoa. Domaćin je izjednačio četiri minute kasnije da bi u 37. minuti Lacazette ponovno donio vodstvo gostima. Inače, taj sjajni napadač zabio je čak 6 od 7 ovosezonskih golova Lyona.

Uslijedio je veliki preokret Dijona koji je trima pogocima stigao do prve pobjede.

>>Kovačev Eintracht s igračem manje svladao Schalke, Halilović igrao u remiju HSV-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije