Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROZNE SCENE

Dinamovi huligani opet u akciji, izboli su deset suparničkih navijača!

Dinamo
Foto: Reuters
1/5
07.12.2016.
u 15:38

Prema izvještaju ukrajinskih medija, grupa ukrajinskih huligana došla je na mjesto gdje su se skupljali Turci. Nisu imali nikakva obilježja i iznenada su krenuli u napad.

Na kijevskim se ulicama nekoliko sati prije utakmice Lige prvaka između Dinama i Bešiktaša zbio veliki sukob. Naime, turski navijači u velikom broju došli su u Ukrajinu, gdje se njihova momčad borila za plasman u osminu finala, što se nije dogodilo jer su ih domaćini osramotili s čak 6:0.

Takvo "hodočašće" u Kijev nisu mogli propustiti huligani Dinama pa su napravili zasjedu Turcima. Prema izvještaju ukrajinskih medija, grupa ukrajinskih huligana došla je na mjesto gdje su se skupljali Turci. Nisu imali nikakva obilježja i iznenada su krenuli u napad.

Nastali su opći metež i kaos, letjele su baklje na sve strane, a navijači Bešiktaša počeli su bježati prema metrou ne bi li se spasili od napada. Policija je odmah stigla na lice mjesta, kao i hitna pomoć, ali svejedno su imali pune ruke posla jer u nekoliko minuta noževima je izbodeno deset osoba.

Sukobi su se nastavili i na stadionu, ponajviše s policijom.

>> Više o sportu čitajte na Facebooku tjednika Max!

Komentara 9

OB
ObrenM
16:49 07.12.2016.

Ne zna se tko je pametniji-novinar ili naslov.To je tendenciozno napisano da privuce paznju citatelja,te da se pucani naroguse na Domovinski Dinamo.

DU
Deleted user
18:06 07.12.2016.

Dynamo nikad neće biti Dinamo

Avatar wakanda
wakanda
19:01 07.12.2016.

novinarski naslov hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije