Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kockasti na odmoru

Dinamovcima samo tjedan, Modriću i Rakitiću mjesec dana

Modrić Rakitić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
28.06.2016.
u 12:25

I dok je pred igračima iz liga petice dugo toplo ljeto, osim HNL-ovaca, i Srna, Vida i Ćorluka neće se nauživati odmora...

Hrvatski nogometni reprezentativci vratili su se u nedjelju u domovinu, te vrlo brzo razbježali na sve strane. I sada, za većinu njih, slijedi zasluženi odmor. Od teške i naporne sezone, ali i od posljednjih događaja s Europskog prvenstva. Zanimljivo, najmanje će se odmarati dinamovci (Pjaca, Rog, Schildenfeld i Ćorić) koji će se već u nedjelju (3. srpnja) pojaviti na pripremama Dinama u Moravskim Toplicama. To ne čudi, modri vrlo rano kreću s novom sezonom i kvalifikacijama za Ligu prvaka, pa se reprezentativci moraju zadovoljiti s tjedan dana odmora, piše Goal.

A ostali? Luka Modrić i Mateo Kovačić mogli bi od Zinedinea Zidanea dobiti barem tri tjedna odmora, što će im biti sasvim dovoljno za punjenje baterija uoči nove sezone. Real će novu sezonu otvoriti američkom turnejom na kojoj će zaigrati protiv PSG-a (27. srpnja), Chelseaja (30. srpnja) i Bayerna (3. kolovoza). Treba očekivati da će oba naša reprezentativca biti s Realom u SAD-u, a da će se pripremama kraljevskog kluba priključiti bar tjedan dana ranije.

Barcelona će prve pripremne utakmice odraditi u Europi, momčad Luisa Enriquea na International Champions Cupu sučelit će se Celticu (30. srpnja u Dublinu), Leicesteru (3. kolovoza u Stockholmu) i Liverpoolu (6. kolovoza u Londonu). A prvi dio priprema trener Barcelone odradit će bez velikog broja igrača, brojni reprezentativci katalonskog kluba u pogonu su cijelo ljeto (Europsko prvenstvo i Copa America). Ivan Rakitić tako će isto biti slobodan oko mjesec dana, a onda se nekoliko dana prije prve utakmice javiti na raspolaganje Luisu Enriqueu. Tako da se Rakitić na treninzima očekuje oko 25. srpnja.

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com

>>Divovi žele Perišića, Interovi navijači ga ne daju! Ćorlukin transfer u Bayern je gotova stvar

>>Zlatko Kranjčar: Voljeni klub nisam mogao odbiti, a LP nam nije imperativ

Komentara 1

SO
sonce
13:48 28.06.2016.

Koje gluposti ovim novinarima nije ništa dobro, samo pišu i kritiziraju kad je Dinamo u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije