Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava opasnost

Dinamov protivnik u Ligi prvaka doveo veliko pojačanje!

Samir Nasri
News Syndication/PIXSELL
31.08.2016.
u 16:53

Dinamo će protiv Seville igrati u 18. listopada u Zagrebu, te 2. studenog na Sanchez Pizjuanu.

Jedan od suparnika zagrebačkog Dinama u skupini Lige prvaka, Sevilla, pojačala je redove angažiravši francuskog veznjaka Samira Nasrija (29), koji prema Transfermarktu vrijedi 15 milijuna eura.

Bivši francuski reprezentativac dolazi u Sevillu na posudbu iz Manchester Cityja, nakon što je Pep Guardiola objavio kako ne računa na njegove usluge.

Nasri je u City stigao 2011. iz Arsenala za 30 milijuna eura, a prije toga je igrao za Marseille.

Prošle sezone je imao velikih problema s ozljedama upisavši samo četiri ligaška nastupa. Za francusku reprezentaciju je igrao od 2007. do 2013. upisavši 41 nastup i postigavši pet golova.

Dinamo će protiv Seville igrati u 18. listopada u Zagrebu, te 2. studenog na Sanchez Pizjuanu.

>>Sve o transferima na samom kraju prijelaznog roka možete pratiti OVDJE!

Komentara 2

ZO
zoom
08:06 01.09.2016.

ma nema problema, i Dinamo se pojačao sa fiolićem, perićem i rrahmanijem i tako više nego uspješno nadomjestio odlazak pjace i roga pa će moći opravdano pucati na sam vrh skupine (sve ovo je sarkazam, naravno)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije