Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Dinamov poraz među najtežima u povijesti, prisjetite se ostalih

'Lyon\'s French forward Jimmy Briand (C) vies with Zagreb\'s Argentinian midfielder Adrian Calello (L) and Argentinian defender Luis Ibanez (R) during the Champions League football match Olympique de
'PHILIPPE DESMAZES'
Autori: Vecernji.hr, Goal
22.10.2014.
u 09:24

Liverpoolovih 8:0 još uvijek nije dostignuto.

Liga prvaka je sinoć ponudila najefikasniju večer u povijesti, čak pet golova po utakmici, njih ukupno 40!

Ipak, iako su tri utakmice ušle među najveće pobjede, odnosno poraze, u povijesti rekord i dalje drži Liverpool pobjedom od 8:0 protiv Bešiktaša u sezoni 2007/2008. Čak ih je šest završavalo sa 7:0, a među najvećih porazima je i Dinamov protiv Lyona.

Prisjetite se najvećih pobjeda u povijesti Lige prvaka na Goal.com.

>> Rekordna večer Lige prvaka - nikad više zabijenih pogodaka!

Ključne riječi

Komentara 15

LI
Lisabon
09:47 22.10.2014.

Vrlo "inteligentan" clanak.Jedino ne razumijem uopce cemu objavljivanje?Vjerojatno je razlog da se spomene Dinamo,naravno u negativnom kontekstu jer ipak treba citaocima ogaditi utakmicu u cetvrtak i stvoriti klimu kako je Dinamo zapravo klub koji je u svemu najgori.No kad Dinamo primi 7 golova od Lyona onda novinari zapocinju ples gadarija:Kanta za napucavanje,sramota,najgori u povjesti,prodana utakmica itd.Ali kad u toj istoj LP npr Bayer Leverkusen doma popije 7 komada,kad Roma dobije 7 komada,kad Besiktas dobije doma 8 komada itd onda se pise da je to nogomet. Ima jos zgodnih detalja koje ,naravno,novinari nece povlaciti,npr naslov u VL :sta to ima Maribor i Bate Borisov,a nema Dinamo?Aluzija na njihov plasman u LP a Dinamovo ispadanje.E pa sad "drobite"kad su primili 6-7 komada.Sad to nije interesantno.Uglavnom sva ova "ekipa" iz VL (da ne nabrajam jer ce mi zabraniti objavljivanja)je sramota za novinarstvo,ako se to uopce moze nazvati novinarstvom.

ZO
zoom
10:07 22.10.2014.

članak po običaju pršti od netrpeljivosti prema dinamu, kao da je napisan u podrumima poljuda

MI
mirko0410
10:54 22.10.2014.

Uglavnom pokušava se Dinamo staviti u negativan kontekst. Porazi Rome, Bešiktaša i Sportinga su teži a klubovi su ipak puno veći i bogatiji, znači Dinamo je ipak u dobrom društvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije