Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modri u akciji?

Dinamo želi dovesti napadača Milana: 'Mogu potvrditi veliki interes'

Istra - Dinamo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
27.03.2017.
u 08:43

"Mogu potvrditi interes brojnih europskih klubova za Antonija Fabozzija, no na kraju će odlučivati Milan"

Dinamo je zainteresiran za 16-godišnjeg napadača Milana Antonija Fabozzija! Tako barem tvrde talijanski mediji koji su proteklih dana objavili veliku priču o mladom nogometašu koji se sprema u inozemstvo, piše Goal.com. Antonio Fabbozzi rođen je 28. ožujka 2000. godine, a još nema profesionalni ugovor s europskim velikanom. Talijani navode kako su za usluge ovog mladića zainteresirani još Arsenal, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Leipzig, West Ham, Stoke City, West Bromwich...

"Mogu potvrditi veliki interes brojnih europskih klubova za Antonija Fabozzija, no na kraju će odlučivati Milan. Antonio puno duguje ovom klubu, ovdje se želi prvenstveno dokazati i njegov prioritet je Milan. Ništa nećemo napraviti bez znanja Milana" poručio je odvjetnik Luis Vizzino, inače i službeni agent mladog igrača.

Talijani ipak vjeruju kako je ovo klasični "spin", kako Vizzino ovakvim medijskim istupima želi svom klijentu omogućiti što bolji i kvalitetniji ugovor. Antonio Fabozzi igra na poziciji centarfora, iako ga se često može vidjeti na desnom krilu. Igra za mladu (U-17) momčad Milana za koju je ove sezone u 17 nastupa postigao šest pogodaka.

Cijelu priču pročitajte na portalu Goal.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije