Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESU LI PRETJERALI?

Pogledajte kako se Dinamo 1. travnja narugao Sušiću i Hajduku

Sušić
Foto: Google Play
01.04.2015.
u 12:00

Iako u Dinamu poručuju da je riječ o šali te da je "jedina namjera bila je malo nasmijati naše navijače i čitatelje, a nikako nikoga uvrijediti", radi se o provokaciji njihova najvećeg rivala

Dinamo je za svoju prvotravanjsku šalu objavio akciju "Kupimo Sušića" u kojoj navijači odlučuju za koliko će dovesti veznjaka Hajduka Tina Svena Sušića.

"S obzirom na to da Tino Sven ne zabija mnogo golova, odlučili smo prvi put u svijetu sporta prepustiti navijačima da definiraju visinu Dinamove ponude za Hajdukova prvotimca zabijanjem golova u Android i online igrici", napominje "neimenovani visokopozicionirani izvor iz uprave" Dinama.

Dinamo bi tako za svaki gol koji Sušić zabije u igri svoju ponudu povećao za 10 eura, a igru možete skinuti na Google Playu ili igrati na web-stranici.

Iako u Dinamu poručuju da je riječ o šali te da je "jedina namjera bila je malo nasmijati naše navijače i čitatelje, a nikako nikoga uvrijediti", radi se o provokaciji njihova najvećeg rivala.

Nekoliko je razloga za to. Modri se očito izruguju zbog činjenice da veznjak Hajduka tijekom zimskog prijaznog roka nije uspio ostvariti transfer iako je, prema pisanju medija, bio blizu odlasku u Inter.

"Tino Sven Sušić najpopularniji je igrač prijelaznih rokova, za čije usluge se bore mnogi svjetski klubovi – Inter, United, City, Chelsea i Dinamo! Pomozite Tinu da postane skuplji od Kouassija i Ronalda!" stoji u opisu aplikacije.

Uz to, koliko smo uspjeli vidjeti, u igri je nemoguće zabiti jedanaesterac (Sušić je nedavno promašio jedanaesterac protiv Zagreba).

A kada promašite, pojavljuju se poruke u kojima se aludira na, kako smatraju u Dinamu, Hajdukovo traženje opravdanja:

"Nisi zabio? Treba promijeniti Zakon o sportu."

"Opet nisi zabio! To je zato što imaš mladu momčad i domaću djecu u momčadi!"

"Ništa od gola! Mamić je platio igru."

"Nisi zabio gol! Sudac je kriv."

>> Mamić: Kunem se, Šuker je želio Norvešku i Italiju u Splitu, ali iz Hajduka su rekli 'ne'!

Komentara 19

DU
Deleted user
12:38 01.04.2015.

Marko Pavić.... a možda da prenesete vijest (?!) i poruke, bez da osobno donosite sud o tome "je li" i "što je" Dinamo eventualno htio sa ovom šalom poručiti... Skinite se više s Dinama, jalci.... :P

Avatar usainbolt
usainbolt
12:36 01.04.2015.

Treba malo zajebancije, stalno se povlače negativnosti.

Avatar TinaMazze
TinaMazze
14:36 01.04.2015.

Hihihihi..a kako se tek Katar narugao Slovencima!Hihihihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije