Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPAO I AALBORG

Dinamo više nije najjači u regiji - Maribor ušao u Ligu prvaka!

Tavares
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.08.2014.
u 22:46

Junak slovenskog prvaka bio je jedini strijelac na susretu - Tavares.

Poznato je pet klubova koja će igrati u Ligi prvaka ove godine, a među njima je i Maribor! Ostatak družine su Zenit, BATE, APOEL i Porto, kako se i očekivalo nakon prvih susreta.

Znalo se već nakon prestrogog izbacivanja varšavske Legije da će bilo kojem klubu koji izvuče Celtic to biti kao jackpot, ali Škoti nisu bili toliko loši kao protiv prvaka Poljske. U prvom su susretu odigrali s Mariborom 1:1, da bi na svom terenu kao favoriti izgubili 0:1 i oprostili se od igranja u najelitnijem nogometnom klupskom natjecanju na svijetu. Za slovenskog prvaka zabio je u 75. minuti Tavares i tako prometnuo Maribor kao trenutno najjači klub na ovim prostorima.

Svi ostali imali su mnogo lakši posao. APOEL je svladao Dinamova "krvnika" Aalborg sa visokih 4:0, Porto je još jednom pokazao da je bolji do Lillea i slavio sa 2:0, što bi značilo da im Francuzi nisu uspjeli zabiti niti pogodak u 180 minuta. Slavio je i BATE protiv Slovana sa 3:0 te Zenit protiv Standarda sa 3:0.

REZULTATI:

Celtic - Maribor 0:1 (Tavares 75')
BATE - Slovan 3:0 (Gordeychuk 41', Krivets 84', Rodionov 85')
Zenit - Standard 3:0 (Rondon 30', Hulk (p) 53', 58')
APOEL - Aalborg 4:0 (Vinicius 29', De Vincenti 44', Aloneftis 64', Sheridan 75')
Porto - Lille 2:0 (Brahimi 49', Jackson Martinez 69')

>> Porto slavio u derbiju večeri, Aalborg na korak do Lige prvaka

Ključne riječi

Komentara 68

PR
provokatorica
23:05 26.08.2014.

Čestitke Slovencima!

BU
budagigo
00:19 27.08.2014.

ako čemo tako gledati onda je dinamo još uvijek jači jer vodi 4-2 protiv maribora u igranju LP.ali sve su to zlonamjerna podmetanja zavidnika i interesnih skupina koje medijski godinama djeluju na rušenju dinama i atmonsfere oko kluba.takvi če uvijek dinamu nači dlaku u jajetu,a kada dinamo nebi više bio prvi u hrvatskoj onda bi ga takvi tješili i poslje poraza po gostovanjima tepali o "simpatičnim gostima iz zagreba",isl,šta mi imamo nekome objašnjavati da npr.bate borisov prošlu godinu nije igrao europu jer je ispao u svojem prvom nastupu u pretkolu LP.sve to oni dobro znaju ali se prave blesavi jer su zlonamjerni.maribor je zasluženo prošao u LP i na tome mu treba čestitati,a ne mu zaviditi.svatko ima svoj put i sudbinu i na njemu korača kako najbolje zna i umije.naši putevi vode prema četvrtku.

DU
Deleted user
00:03 27.08.2014.

Koeficijente molim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije