Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva gola Pjace

Dinamo razbio Rijeku 4:0 i oborio rekord!

Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/12
29.05.2015.
u 20:50

Dinamo je na kraju osvojio prvo mjesto sa 88 bodova, 13 više od Rijeke. Ima 26 pobjeda i deset remija!

Dinamu su tek pred kraj sezone shvatili da im je publika na Maksimiru jedan od preduvjeta za to da igrači daju sve od sebe pa su tek na kraju dobili onu lepršavost koju je Mamić mlađi tražio tijekom cijelog proljeća.

Danas je na Maksimiru ponovno bilo oko 14 tisuća ljudi i u lijepoj atmosferi Dinamo je bez poteškoća i uz odličnu igru napunio mrežu drugoplasirane Rijeke, završilo je 4:0.  Bila je to utakmica bez prevelikog rezultatskog naboja, obje momčadi mogle su igrati rasterećeno, iako su modri hvatali, a na kraju i uhvatili rekord i postali prva momčad u povijesti HNL-a koja je cijelo prvenstvo odigrala bez poraza.

A da će ovo biti dobra večer za njih, dalo se naslutiti već na početku, u drugoj minuti Pjaca je iz ravnoteže izbacio svog čuvara i zabio za vodstvo. U 28. minuti već je bilo 2:0, Machado je ubacio iz kornera, a Taravel povisio rezultat, s kojim se i otišlo na odmor. Rijeka je, pak, svoju najveću priliku imala u 15. minuti, ali Tomasov je bio neprecizan.

U nastavku utakmice Dinamo je i dalje dominirao, a posao su dovršili Pjaca (iz jedanaesterca) i Soudani. Bilo je tu još puno dobrih akcija, a publika je svaki atraktivan potez nagradila pljeskom.

Dinamo je na kraju osvojio prvo mjesto s 88 bodova, 13 više od Rijeke. Ima 26 pobjeda i deset remija!

>>Jurčić: Dinamo radi europski, a većina cvili

>>Znate li koja momčad u HNL-u najviše profitira od domaćih navijača?

HNL, 36. kolo

Dinamo - Rijeka 4:0

90' Gotova je utakmica!

73' Zabio je i Soudani, 'modri' igraju odlično

64' Marko Pjaca zabio je iz jedanaesterca i Dinamo protiv Rijeke na Maksimiru vodi 3:0

45' Gotovo je prvo poluvrijeme, Dinamo zasluženo vodi 2:0

28' Machado je izveo korner, a Taravel zabio za 2:0

2' Ćorić je dao za Pjacu, on driblingom izbacio čuvara te prizemnim udarcem uhvatio Vargića na krivoj nozi. Dinamo vodi 1:0!

Ključne riječi

Komentara 12

MA
Mars...+
19:53 29.05.2015.

Dobar otvoren nogomet.Dinamo je nesto bolji. Cestitke navijacima. Nije mi jasno zasto Coric nije bio pozvan za susret sa Gibraltarom u Varazdinu.

ŠU
šušnjar
21:14 29.05.2015.

Rijeka popije četri komada,Jajduk popije četri komada ali Brljiću da nije Lokomotive,sudaca i mafije oni bi bili prvaci hahahahaha

ŠU
šušnjar
21:03 29.05.2015.

Zorane srami se Ogi je zaslužio ući u igru i oprostiti se od Dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije