Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična odluka

Dinamo u snimci: Termini različiti, a HRT prenosi samo Rijeku!

Dinamo - Rijeka
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
18.09.2014.
u 11:00

Više nam odgovara taj termin jer uoči njega možemo imati emisiju, pa na poluvremenu utakmice dati prve impresije s utakmice koja se igrala u 19 sati – rekao je urednik Bruno Kovačević

Državna televizija ponovno je neugodno iznenadila ljubitelje sporta u Hrvatskoj! Ovog puta ponovno su ''na udaru'' zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Hrvatska ove sezone ima dva predstavnika u Europskoj ligi, Dinamo i Rijeku, a gledatelji HRT-a moći će u izravnom prijenosu gledati samo one utakmice koje će navedene momčadi igrati u 21 sat iako ni u jednom od šest kola termin njihovih utakmica nije u isto vrijeme!

– Odlučili smo da ćemo ove sezone prenositi utakmice koje se igraju u 21.05 sati. U ovom kolu to je Rijeka, u sljedećem će biti Dinamo. Više nam odgovara taj termin jer uoči njega možemo imati emisiju, pa na poluvremenu utakmice dati prve impresije s utakmice koja se igrala u 19 sati – rekao je urednik Sportskog programa HRT-a Bruno Kovačević, prenosi 24sata.

Dakle, večeras ćete na HRT 2 gostovanje Rijeke kod Standarda moći gledati u izravnom prijenosu od 21.05, dok će Dinamov susret s Astrom biti prikazan u snimci od 23.30 sati.

Dodajmo kako ćete navedene utakmice moći pratiti i u tekstualnim prijenosima na našem portalu!

>>Dinamo ne zna za euro pobjedu na Maksimiru već četiri godine!

>>Andrej Kramarić: Europske su nam utakmice nagrada

Komentara 42

GI
gismund
11:46 18.09.2014.

sramota! zašto mi tim lopovima plaćamo TV preplatu? da bi prenosili sabor i laprdanja političara? ma marš!

KU
Kudro
11:31 18.09.2014.

Koji nesretni ljudi,mrze Zagreb,a žive u njemu

DI
dinamojavolim1
11:45 18.09.2014.

sramota...hrt treba zatvorit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije