Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladen Ramljak

Dinamo turnir otvara protiv Maribora, dolazi i madridski Real

Turnir Mladen Ramljak, Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
30.05.2016.
u 16:00

Na turniru sudjeluju jaki juniorski sastavi velikih klubova: Real Madrid, Makabi Tel Aviv, Maribor, Sarajevo, Split, Copenhagen i Abuja

U četvrtak, 2. lipnja, na Maksimiru počinje 14. izdanje istaknutog juniorskog turnira Mladen Ramljak, a i ove godine, osim Dinama, na turniru sudjeluju jaki juniorski sastavi velikih klubova: Real Madrid, Makabi Tel Aviv, Maribor, Sarajevo, Split, Copenhagen i Abuja.

Dinamo će turnir, koji traje od 2. do 5. lipnja, početi u skupini A, a utakmice su sljedeće: 2. lipnja: Dinamo – Maribor, 18.15 sati, Hitrec-Kacian, 3. lipnja: Dinamo – Makabi, 18.15 sati, Hitrec-Kacian 4. lipnja: Dinamo – Real Madrid, 16.30 sati, Hitrec-Kacian, 5. lipnja: utakmice za plasman (8.30 – 12.00 sati).

Također, napomenuli bismo da je svečano otvorenje turnira na rasporedu u četvrtak, 2. lipnja u 16 sati na Hitrec-Kacianu, dok je zatvaranje turnira i dodjela medalja u nedjelju, na istom terenu, u 13.30 sati.

Ove godine imamo i poslasticu za sve navijače Dinama koji prate modri klub još od 80-ih i za koje smo, prije finala turnira ''Mladen Ramljak'', pripremili utakmicu veterana Dinamo – Tuzla Sloboda (nedjelja, 10.45 sati, Hitrec-Kacian). 

Navijači će za ovogodišnji Ramljak i sva uključena događanja moći kupiti sljedeće ulaznice: 

1. Pojedinačnu ulaznicu za svaki dan turnira koja vrijedi za po dvije utakmice na Hitrec-Kacianu po cijeni od 10,00 kn

2. Paket ulaznica za sva četiri dana turnira koji vrijedi za po dvije utakmice na Hitrec-Kacianu po cijeni od 20,00 kn.

Djeca starosti do 14 godina imat će besplatan ulaz (uz preuzimanje besplatne ulaznice).

Jutarnje utakmice turnira igrat će se na juniorskom igralištu i ulaz je besplatan, dok će popodnevne utakmice biti na Hitrec-Kacianu.

Utakmica za treće mjesto, utakmica veterana i finale (nedjelja) igrat će se također na Hitrec-Kacianu.

>>Dinamo 'petardom' obranio naslov, Rijeka posljednja

Komentara 4

ED
europski dinamo
16:07 30.05.2016.

Maribor cemo napuniti sa barem 5 komada.

Avatar whitesox
whitesox
17:50 30.05.2016.

Nadam se da ovaj put svi Dinamovi igrači budu prijavljeni

Avatar germanikus
germanikus
18:46 30.05.2016.

Hihihihihihihihihihihihihihihihi..jaki tim iz Maribora..hihihihihihihihihihihihihihihihih..Slovenci i nogomet ..to je kao slijepac i televizor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije