Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETEV ZADOVOLJAN

Dinamo slavio protiv momčadi koja je nedavno igrala finale Europske lige

Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
23.01.2017.
u 17:54

- Bila je ovo dobra utakmica. Imali smo dobar tempo, kombinatoriku i situacije iz kojih smo dali golove. Zadovoljan sam svime jer Dnjipro je momčad koja je igrala prije dvije godine finale Europa lige. Moji su igrači pokazali htijenje i borbu - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev

Dinamo je na pripremama u Turskoj odigrao prvu prijateljsku utakmicu u kojoj je upisao zasluženu pobjedu (3:1) pobjedu protiv Dnjipra

Protivnik iz Ukrajine poveo je već nakon devet minuta, a modri su uspjeli izjednačiti do kraja prvog dijela pogotkom Gojaka u 38. minuti. Priču je u nastavku preokrenuo Machado lijepim pogotkom za 2:1, a zatim je konačnih 3:1 postavio Pavičić u 88. minuti.

- Bila je ovo dobra utakmica. Imali smo dobar tempo, kombinatoriku i situacije iz kojih smo dali golove. Zadovoljan sam svime jer Dnjipro je momčad koja je igrala prije dvije godine finale Europske lige. Moji su igrači pokazali htijenje i borbu - rekao je trener Dinama Ivajlo Petev i dodao:

- Ne mogu istaknuti nikoga posebno, zadovoljan sam svima i to je najbitnije. Kad nešto treniramo normalno je da to provodimo i tijekom utakmice. Zadovoljan sam dečkima jer se trude pokazati stvari koje radimo na treninzima.

Za Dinamo su igrali: Livaković - Stojanović, Sigali, Perić, Sosa – Moro, Antolić – Olmo, Gojak, Ćorić - Hodžić; drugo poluvrijeme: Zagorac - Matel, Lešković, Schildenfeld, Pivarić - Pavičić, Knežević - Fiolić, Machado, Šitum - Henriquez

>> Fernándesu u drugoj momčadi 900.000 € ako dođe na trening

Ključne riječi

Komentara 8

MA
magnum2013
19:07 23.01.2017.

Opet su "novinari" VL u neprilici. Dinamo dobar na pripremama. Što će sad isčeprkati da mi je znati?

DU
Deleted user
19:16 23.01.2017.

Gledao drugo poluvrijeme....Dinamo je vrhunski izgledao.

KU
kupatilo
05:23 24.01.2017.

blago tebi don kihot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije