Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOGU BEZ NJEGA

Dinamo previše ovisi o Soudaniju i to Mamić mora promijeniti

Soudani
Davor Javorović/Pixsell
26.07.2014.
u 11:36

Dok je Ramazana i posta, te dok je Soudani umoran i dok su temperature visoke, Dinamovi navijači nemaju brige!

Da nije bilo Hilala Soudanija, Dinamo bi već u drugom kolu prosuo bodove. I to protiv stare mušterije Lokomotive. Da nije bilo Alžirca, plavi bi dulje strepjeli i za prolazak u treće pretkolo Lige prvaka.

No, dok je Ramazana i posta, te dok je Soudani umoran i dok su temperature visoke, Dinamovi navijači nemaju brige! Odnosno, jedina briga im je da ga klub ne proda... Već je zabio pet pogodaka i potvrdio da je klub (previše) ovisan o njemu.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Soudani večerao u poluvremenu, ušao u igru i presudio

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:42 26.07.2014.

Htio bih se malo vratiti na rezultat iz Kranjčevićeve , svi navijači Hajduka su skočili na zadnje noge jer im je pobjeda Dinama bila sumnjiva i po njima je to bila namještajka zaboravljajući pritom kako je Hajduk taj "pošteni ii časni klub" završio prošlu sezonu . Naime čim su osigurali evropu Bili su u zadnjim kolima nanizali 4-5 uvjerljivih poraza uglavnom od klubova koji su se borili za opstanak a što je to bilo gospodo ako nije bila očita prodaja bodova . Tko je god htio , imao novce i platio taj je protiv Hajduka uzimao bodove pritom popravljajući i gol razliku . To je samo najsvježiji primjer , bilo je toga koliko hoćete u povijesti tih poštenjaka s mora . Zato su oni i njihovi navijači zadnji u Hrvatskoj koji bi se trebali javljati oko namještanja . Drugi , iako nema potpuno nevinih još mogu ali oni ne jer imaju putra na glavi barem koliko i Dinamo a ja tvrdim i više samo imaju novinarsku mašineriju koja radi za njih a Dinamo to nema i samo je u tome razlika .

DU
Deleted user
12:56 26.07.2014.

Isticati svoje poštenje i čast te se vječito prikazivati kao žrtve je vrhunac licemjerstva i bezobrazluka a upravo to radi Hajduk tj. njegovi čelnici da prikriju svoj lopovluk jer su klupsku blagajnu očistili da nije ostala ni prašina . Nadaljee prikrivaju i svoju nesposobnost da zarade novce od transfera kao što radi "nepošteni" Dinamo . Navijačima je također lakše vjerovati u neku teoriju zavjere te nekog drugog optužiti da "uništavaju Hajduk i Dalmaciju" . Tko je onda uništio nekad moćne zagrebačke klubove (košarkaške , rukometne i nogometne) na čelu s Cibonom ?

PE
pekec
21:00 26.07.2014.

Don Kihot bravo na komentaru potpuno si skuzio i opisao proslu sezonu kad je Hajduk na kraju gubio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije