Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret s Petrolulom

Dinamo otputovao u Rumunjsku, evo što je Mamić poručio!

Dinamo
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/10
20.08.2014.
u 09:55

- Petrolul ima kvalitetne pojedince, ofenzivno je nastrojen, ali nije kompaktan kao Aalbrog. Imaju vrlo opasnu četvoricu ofenzivaca i tu će nam prijetiti velika opasnost

Nogometaši Dinama otputovali su u Rumunjsku gdje ih sutra očekuje susret protiv Petrolula u doigravanju za Europsku ligu. Trener Dinama Zoran Mamić očekuje dobru igru svoj momčadi.

- Pred nama je prvo poluvrijeme vrlo važne utakmice. Igramo protiv protivnika koji je izrazito dobar i izrazito kvalitetan, međutim mi vjerujemo u našu kvalitetu, vjerujemo u našu dobru igru i vjerujemo da ćemo to prvo poluvrijeme riješiti na najbolji mogući način, a to znači pobjedom, rekao je Mamić.

Dinamo je u 3. pretkolu ispao od Aalborga, ali trener je uvjeren da se Petrolul može svladati.

- Petrolul ima kvalitetne pojedince, ofenzivno je nastrojen, ali nije kompaktan kao Aalborg. Imaju vrlo opasnu četvoricu ofenzivaca i tu će nam prijetiti velika opasnost, ali nisu izvanvanzemaljci, sigurno smo kvalitetniji.Uopće ne razmišljamo o ispadanju.

>>Nemamo se zašto plašiti Petrolula, mi smo Dinamo!

Komentara 4

VK
vječni krojf
12:17 20.08.2014.

Piruska.uopce nije vazno koliko ce gledatelja biti na uzvratu na Maksimiru,ali je vazno da ce biti oni istinski a placenici ce opet po gradu praviti nerede.Ti i tebi slicni,oni koji bojkotiraju posjet Maksimiru,vi ste prodane duse ali necete dugo,zazaliti ce te.Vec sada zalite.Dinamu takvi i ne trebaju.

DO
dodotatino
12:43 20.08.2014.

dobro je da je VL koji redovito pljuje po Dinamu bar objavio da su otputovali. To se ne može reći za HTV koji već dva dana u svim informativnim emisijama vrti isti prilog o putovanju jednog našeg predstavnika na gostovanje.e. U svakom slučaju svim našim predstavnicima puno sreće o pobjede i dajte bilo tko bar dvije riječi o Splitu koji vjerovali ili ne igra isto kao predstavnik hrvatske i to isto u završnom pretkolu.

U1
ursus_1212
12:44 20.08.2014.

Rekao je: Ako ne prođemo, idemo dalje! Trener Dinama Zoran Mamić, koji nikad ne bi bio trener da nije Zdravkov brat. I to je veliki Dinamo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije