Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNE TRIBINE

Dinamo osvojio naslov i na redu je doigravanje za Prvu ligu!

Futsal Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
26.04.2015.
u 21:37

- Mi, Crnica i Potpićan smo nešto bolji od Vinkovčana, ali uz ovakve navijače mi moramo izboriti plasman u Prvu ligu - rekao je Dinamov trener Mate Čuljak.

Futsal Dinamo novi je prvak 2. HMNL Sjever. Pred oko 1500 navijača s 4:0 u odlučujućoj utakmici svladali su Rugvicu i osigurali plasman u doigravanje za 1. HMNL. Već za dva tjedna razigravat će za plasman među najbolje malonogometaše s Potpićanom, šibenskom Crnicom i vinkovačkom Aurelijom.

- Ne mogu više ovako. Kod kuće stres s malim djetetom, na poslu stres, ovdje - stres - kazao je Dinamov vratar Goran Škorić i najavio doigravanje za plasman u Prvu ligu:

- A pravi stres tek sad počinje.

Polufinalna serija igrat će se u ritmu subota/srijeda, bolji iz dvije utakmice ide u finale...

- Mi, Crnica i Potpićan smo nešto bolji od Vinkovčana, ali uz ovakve navijače mi moramo izboriti plasman u Prvu ligu - rekao je Dinamov trener Mate Čuljak.

>> Futsal Dinamo završio godinu 'u plusu' i najavio izbore za novo vodstvo

Komentara 21

TO
Toma2
00:23 27.04.2015.

Ovaj rezultat je fantazija. Doslovce preskakanje stepenica za ekipu koja se skupila u par mjeseci, ali uz ovakve navijače ništa nije nemoguće. Čeka nas teško doigravanje i nema mjesta slavlju.

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
22:47 26.04.2015.

Bravo decki! Sada napadamo prvu ligu! Sampioni!!

Avatar delminium
delminium
22:32 26.04.2015.

miskec56 molim vas da prvo pročitate o kojemu se dinamu radi jer ovako iz vas progovara mržnja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije