Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMALO

Dinamo odbio ponudu od četiri milijuna eura za Brozovića

Marcelo Brozović
Marko Lukunić/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
22.10.2014.
u 14:11

Prije nekoliko tjedana, nakon što su pregovori propali prošlog ljeta, Inter je obnovio kontakte s Brozovićem. Preko posrednika je ponuđeno četiri milijuna eura za dolazak u zimskom prijelaznom roku.

Marcelo Brozović sve je zanimljiviji brojnim europskim klubovima, među njima i milanskom Interu.

Usporedo s pregovorima oko novog ugovora s Mateom Kovačićem , milanski klub pokušava dovesti još jednog igrača zagrebačkog Dinama .

Prije nekoliko tjedana, nakon što su pregovori propali prošlog ljeta, Inter je obnovio kontakte s Brozovićem. Preko posrednika je ponuđeno četiri milijuna eura za dolazak u zimskom prijelaznom roku.

Odgovor iz Zagreba je bio jednostavan: Ne.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Brozovićev menadžer: U Londonu ćemo razgovarati s nekoliko engleskih klubova

Komentara 4

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:38 22.10.2014.

bu dal maribor 10 milionček pa bu dobil malo majnše komadov .. je preživil haška pravda ?

PR
projektnba
17:05 22.10.2014.

Poštovani,nudim Vam ovom reklamom mogućnost zarade novca u kojem bi vjerujem mogle profitirati obje strane jer Vas mogu dovesti do stalnih od 4-6 tisuća kuna mjesečno.Počinjem sa projektom koji će trajati 8 mjeseci a temelj svega je početak NBA ligee od 28.10. Imam nekoliko američkih programa za računanje postotaka koševa igrača,ekipa,predvidjanje rezultata utakmica,hendikepa koševa i baš svega vezanog za utakmice što mi uvelike pomaže u analizi.Uz to imam godišnju pretplatu za gledanje svih NBA utakmica pri čemu mogu gledati i 4 u isto vrijeme.Veliki sam fan te lige te budite sigurni da ću pogledati 90posto utakmica tijekom sezone a možete misliti koliko to znači kada ekipe igraju svaka 2-3 dana i kada si stalno u toku sa svim zbivanjima. Ono što Vas vjerovatno najviše zanima su uvjeti za sudjelovanje u ovom projektu i njih nema,dakle ne tražim nikakve uplate novca unaprijed,nego želim da ih zajedno uzmemo kladionicama i to na pravi način podijelimo. Jedino što trebate učiniti je pratiti moje upute te ćemo na taj način profitirati i Vi i ja.Neću ovdje puno pisati o načinu rada,svi koji žele zaraditi neka se jave na mail projektnba@yahoo.com i započnu nešto što im definitivno može promijeniti život na bolje.Imate vremena do sutra ujutro za prijavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije