Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će teško

Dinamo očekuje užarena atmosfera: Petrolul u 24 sata rasprodao stadion!

navijači Petrolula
Foto: PA/Pixsell
20.08.2014.
u 12:27

S druge strane, očekuju oko 600 navijača hrvatskog kluba, koliko je klub zatražio ulaznica. U njihovim medijima strahuje se od dolaska Bad Blue Boysa.

Nogometaše Dinama sutra očekuje novi europski ispit. Nakon ispadanja od Aalborga, modri žele protiv Petrolula isprati gorak okus. Dinamovci su danas poletjeli prema Rumunjskoj, a trener Zoran Mamić bio je pun optimizma, rekao je da nema straha od ispadanja.

No, ono što bi ipak malo trebalo zabrinuti hrvatskog prvaka jest činjenica da ih u Rumunjskoj očekuje sjajna atmosfera. Petrolul je, naime, objavio kako je u samo 24 sata uspio rasprodati ulaznice.

"Interes za utakmicu play-offa Europske lige protiv Dinama je golem. Tijekom dana prodane su sve ulaznice", izvijestili su iz kluba.

I rumunjski mediji pišu kako su navijači unatoč kiksu protiv Rapida u prvenstvu i dalje puni optimizma te da će ih biti oko 15 tisuća. S druge strane, očekuju oko 600 navijača hrvatskog kluba, koliko je klub zatražio ulaznica. U njihovim medijima strahuje se od dolaska Bad Blue Boysa.

>>Dinamo otputovao u Rumunjsku, evo što je Mamić poručio!

>>Nemamo se zašto plašiti Petrolula, mi smo Dinamo!

Komentara 1

1K
100%kaj
10:21 21.08.2014.

Niš čudno, pa Dinamo je institucija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije