Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasna statistika

Dinamo oborio još nekoliko negativnih rekorda, evo kojih!

Juventus - Dinamo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.12.2016.
u 22:59

Ulazak u Ligu prvaka bio je veliki uspjeh za Dinamo, kako financijski, tako i rezultatski, ponovno se našao u eliti. Međutim, sve nakon toga bilo je -–očajno

Dinamo je porazom od Juventusa (0:2) završio svoju sezonu u Ligi prvaka. Maksimirska momčad i večeras je odigrala prilično slabo, baš kao što je uostalom već navikla svoje navijače kad su u pitanju susreti u skupinama LP-a.

Ulazak u Ligu prvaka bio je veliki uspjeh za Dinamo, kako financijski, tako i rezultatski, ponovno se našao u eliti. Međutim, sve nakon toga bilo je – očajno. Naime, hrvatski prvak uspio je skupinu završiti bez boda, što je ove godine pošlo za rukom samo njemu i Club Bruggeu. No, ono što je porazno jest da naš klub, za razliku od belgijskog, nije uspio zabiti niti jedan pogodak!

Dinamo je također postao prva momčad u povijesti ovog natjecanja koja je dva puta uspjela završiti bez osvojenog boda. Nažalost, tu ne staje porazna statistika. 

Modri su se pridružili Deportivu i Makabiju koji su dosad bile jedine momčadi koje su sezonu završile bez boda i postignutog gola, ali i u tom trokutu su najgori. Deportivo je u sezoni 2004./05. osvojio dva boda odigravši 0-0 protiv Liverpoola i Olympiakosa. Makabi je natjecanje u skupini završio sa šest poraza i razlikom pogodaka 0:8, dok je Dinamo ovu završio s 0:15.

Komentara 20

SA
SI aka SI
09:09 08.12.2016.

navijam za Dinamo, drago mi je da igraju LP, svjestan sam da je konkurencija strašna, pa nemam prevelika očekivanja, ali ipak- čemu to? Koja je svrha sudjelovanja u natjecanju gdje nemaš nikakve ambicije osvojiti poneki bod ili za utjehu barem zabiti poneki gol? Stjecanje iskustva? Kojeg hebenog iskustva kad niti jedan igrač koji je jučer nastupio i imalo valja neće zbog "zakona tržišta" dočekati iduću sezonu u Zagrebu? Tu će nagodinu biti eventualno Schildenfeld i Soudani kojem će u međuvremenu ponuditi 2 milijuna eura da ostane još malo. I pakleni Čileanci Fernandes i Henriquez koje su vizionari oteli Manchesteru i Bayeru. Ludogorec je osvojio bod s PSG-om, Legia i Kopenhagen su čini mi se čak prošli kao treći u grupi, a Dinamo je ponovno osvojio nula bodova i zabio nula golova. Prva četiri kola su izgledali kao...evo ne mogu naći riječ, a da nije prosta ili neprimjerena. Suparnička momčad igra, radi što god hoće, iživljava se, a neiskusni Schildenfeld, Sigali, Machado i Soudani ispucavaju panično loptu i sretni su ako pređu centar. Posljednja dva kola su ubacili mlade snage, pa onda to ima nekakvog smisla, ali i dalje je dojam užasan. Ako mi je išta jasno, onda je to razlog zbog kojeg "bezobrazni bogataši" žele preustroj LP i rađe bi gladali npr. Manchester United koji je osmi u Engleskoj, nego neki Dinamo Zagreb koji je 11 godina za redom veliki šampion HNL-a. A mi bi dva kluba u Ligi prvaka :(

MA
maxiking
08:11 08.12.2016.

to je odraz našeg nogometa,hajduk i rijeka nisu uspjeli ući ni u el,bude li rijeka prvak počinje rasporodaja u rijeci i to je realnost nažalost

SE
senior
23:54 07.12.2016.

Dinamo se drži one poznate narodne "bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu". Svi drugi u Hrvatskoj ako hoće gledati kako igraju veliki dečki brzo u neko od HR telekoma koji ima u ponudi sport preko Arene ili sport kluba malo košta i neka uživaju. A i zaradi se nekaj u toj igri sa velikim dečkoma, kaj ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije