Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivajlo Petev:

Dinamo nema prvog vratar, Šemper i Livaković su mi jednako važni

Ivajlo Petev
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
22.10.2016.
u 20:48

Jučer je to bio Livaković, danas Šemper. Imamo dva kvalitetna vratara, kod mene nema prvi ili drugi, već su svi igrači važni te ćemo ih koristiti ovisno od utakmice do utakmice - rekao je Ivajlo Petev

Ivajlo Petev danas je stigao do prve pobjede na klupi Dinama u Maksimiru. Modri su igrali prilično dobro i bez većih poteškoća nadigrali Cibaliju sa 3:0.

- Nije to bila loša utakmica, imali smo pregršt šansi. Prvih pola sata nismo uspjeli zabiti pogodak, međutim prvi pogodak otvorio je utakmicu. Imali smo želju, kontrolirali utakmicu, tražili u svakoj situaciji da idemo u dubinu. Drugi dio također nismo odigrali loše, imali još par prilika koje smo promašili. Za kraj, zadovoljan sam s tri gola i tri osvojena boda - rekao je trener Petev, pa dodao:

- Svaka utakmica, kada pobijedite i osvojite tri boda, normalno da smo zadovoljni. Nije da smo odigrali vrhunski, ali napravili smo upravo ono što smo trebali. A, trebali smo tri boda, to smo i uzeli. Idemo dalje, sada slijedi kup u Bjelovaru, pa Inter u Zaprešiću - podsjetio je Dinamov trener, piše Goal.

Kako to da ste prednost na golu ovoga puta dali Adrianu Šemperu?

- Kao što sam već rekao u nekoliko navrata, svatko će dobiti svoju šansu. Šemper je budućnost Dinama, ovu odluku donio sam u suradnji s našim trenerom vratara. Svaku utakmicu gledamo zasebno, te ovisno o potrebama rotirat ćemo golmane. Nemamo prvog vratara. Jučer je to bio Livaković, danas Šemper. Imamo dva kvalitetna vratara, kod mene nema prvi ili drugi, već su svi igrači važni te ćemo ih koristiti ovisno od utakmice do utakmice - rekao je Ivajlo Petev.

Komentara 6

MA
mađar
07:09 23.10.2016.

U postavjanju vratara pokušavate kopirati Barcu od prošle godine. Malo Bravo malo Ter Steghen. To vam dobro ide, ali po igri ste kopija Gornje Pusce. Gdje ste sad pravi navijači. Pustite srvoj glas u veze ove NAVODNO BRATKOVE LAKRDIJE.

MA
mađar
07:24 23.10.2016.

Dinamo nema prvog vratara. Možda ima treceg i cetvrtog.

MA
mađar
09:55 23.10.2016.

Ter Stegen - ispravka krivog navoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije