Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA LIGA

Dinamo: Ne zanima nas ovakav format te lige. Hajduk: Protiv smo obnavljanja ex-YU lige

Dinamo - Rijeka
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/9
14.12.2016.
u 16:02

– Nedvojbeno je da je HNK Hajduk protiv obnavljanja bilo kakve vrste “ex-YU” lige, a naš stav o nekom širem regionalnom natjecanju sigurno će ovisiti i o detaljima koji su i nama, ali i široj javnosti, još uvijek nepoznanica. Tema je to kojoj je potrebna puno šira rasprava – stoji u priopćenju Hajduka.

U Dinamu nisu nimalo oduševljeni regionalnom nogometnom ligom.

– Nikakvu službenu informaciju o pripremi takvog natjecanja nemamo, a kamoli o navodnom početku 2018. godine, sve informacije koje imamo stižu samo iz medija – kaže glasnogovornik Dinama Alen Lesički koji je dodao:

– Možemo samo načelno reći kako je Dinamu prioritet hrvatska liga. Regionalna liga, pogotovu u ovoj formi koja se spominje u medijima, dakle s klubovima isključivo s područja bivše države, jednostavno nas ne zanima. 

Premda svi sve znaju, u Hajduku tvrde da s njima još nitko nije kontaktirao zbog regionalne lige.

– Ni u kakvim razgovorima o regionalnoj ligi nismo sudjelovali, nismo ni obaviješteni o tome, a sve informacije doznajemo iz medija. Nedvojbeno je da je HNK Hajduk protiv obnavljanja bilo kakve vrste “ex-YU” lige, a naš stav o nekom širem regionalnom natjecanju sigurno će ovisiti i o detaljima koji su i nama, ali i široj javnosti, još uvijek nepoznanica. Tema je to kojoj je potrebna puno šira rasprava – stoji u priopćenju Hajduka. 

Komentara 15

KB
kbr
16:22 14.12.2016.

bravo! dinamo i hajduk dva su kluba bratska, s njima se ponosi čitava Hrvatska

LU
lucio2
16:26 14.12.2016.

Tko god je to smislio je potpuni i**ot. Regionalna liga mozda i nije losa ideja, ali sigurno ne s bivsim su-narodnjacima.

AZ
antonio_zg
16:57 14.12.2016.

Pa ne znam kome bi od nasih to bilo u interesu... Plus za nase klubove bila bi liga sa Mariborom, Austriom Bec, Salzburgom, Spartom, Plzenom ili cak Zilinom, a ne sa Željom, Vardarom ili Zvezdom... Svasta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije