Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo navijačima:

'Nismo vam uspjeli omogućiti minimum komocije, svi koji ste došli, vi ste naši heroji!'

Domagoj Antolić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
20.10.2016.
u 16:26

"Vi navijači, vas 6048, koliko vas je bilo na Maksimiru, vi ste naši heroji!"

U trećem kolu Lige prvaka Dinamo je na Maksimiru izgubio od Seville 0:1, a tu je utakmicu s tribina pratilo oko šest tisuća gledatelja. Tijekom utorka u Zagrebu je padala dosadna kiša koja je mnoge odgovorila od dolaska na stadion, zbog čega su ovi koji su došli na utakmicu zaslužili još veću pohvalu. Upravo to napravio je Dinamo koji im je zahvalio na svojim službenim stranicama.

"GNK Dinamo zahvaljuje svakom od 6048 navijača koji su došli bodriti svoj klub na stadion Maksimir, s kojeg ih nije otjerala ni jaka kiša. Svjedočili smo pristojnoj utakmici Lige prvaka te se nadamo se da će takvih i boljih biti još i više, baš kao i vas, dragih navijača.

Mnogo novca i napora uložili smo posljednjih godina u maksimirski stadion na kojem smo podstanari, ali smo svjesni da nismo uspjeli stvoriti ni minimum komocije onakve kakva je pravilo na stadionima koje posjećujemo tijekom europskih gostovanja. Dinamova kuća nema krov i samo zajedno možemo to promijeniti.

Vi navijači, vas 6048, koliko vas je bilo na Maksimiru, vi ste naši heroji!

>>Pogledajte kako su se BBB-i na originalan način sjetili heroja Blage Zadre

Komentara 7

ED
europski dinamo
17:22 20.10.2016.

Jedini grad u Europi bez normalnog stadiona. Glavno da je Bandic pocasni predsjednik....

FA
FAAS
17:37 20.10.2016.

zagrebe srami se!!!! igrate campionligu a stadion prazan ,ruga vam se cijeli svijet . inace ja sam Dinamovac ali ovo je dno dna ,disu ti bojsi strasni vise je bilo navijaca kad su oni bojkotirali,

SE
senior
23:50 20.10.2016.

Hoćemo konforni Dinamov stadion sa svim komercijalnim sadržajima potrebnim za financiranje kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije