Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Sloveniji

Dinamo pregazio Vardar, policija otjerala navijače koji su vrijeđali Mamića

Zdravko Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/12
02.07.2015.
u 20:27

Dinamo u nedjelju ima još jednu utakmicu u Sloveniji, protiv ukrajinske Zorje, a nakon toga se vraća u Zagreb

U sjeni današnjih događanja oko akcije USKOK-a usmjerene protiv braće Mamić, nogometaši Dinama odradili su i treću pripremnu utakmicu u Sloveniji. U zanimljivoj utakmici koja se igrala dva puta po 60 minuta Dinamo je pobijedio makedonski Vardar sa 4:1.

Hrvatski prvak bio je raspoložen i rastrčan, slomio je protivnika u završnici i na kraju zasluženo odnio pobjedu. A susret je sjajno započeo za modre, odmah su pritisnuli i već u devetoj minuti je Soudani sjajno primio loptu od Taravela, nadmudrio suparnika i zabio za vodstvo. I nakon toga bili su dominantni, ali u 18. minuti Blaževski se oslobodio za udarac u kaznenom prostoru i preciznim udarcem pogodio donji kut za 1:1.

Tada su Makedonci malo pritisnuli, u 23. je Hambardzumyain pogodio gredu. Tempo je zatim malo pao, a onda je u 51. minuti Pivarić je odlično ubacio s lijeve strane, Soudani glavom vratio loptu u sredinu gdje Fernandes također glavom sa 7-8 metara šalje loptu u mrežu! U 90. minuti Gojak je lijepim udarcem povisio na 3:1, a autogolom braniča Vardara postavljen je konačni rezultat.

Inače, na utakmici je bilo i nešto BBB-a koji su skandirali protiv Mamića, a policija ih je u 60. minuti udaljila sa stadiona.

Dinamo u nedjelju ima još jednu utakmicu u Sloveniji, protiv ukrajinske Zorje, a nakon toga se vraća u Zagreb.

Dinamo: Eduardo (od 40. Ježina) – Pinto, Šimunović, Taravel, Pivarić – Ademi, Pamić – Soudani, Rog, Fernandes – Hodžić; drugo poluvrijeme: Ježina (od 81. Mikulić) – Matel, Benković, Musa, Barišić – Machado, Goncalo – Olmo, Gojak (od 115. Pinto), Cekici – Pjaca

Vardar: Pačovski -–Mijuškovič, Grnčarov, Gligorov, Grozdanoski – Nikolov, Felipe – Hambardzumyain, Ivanovski, Velkoski – Blaževski (još su igrali: Pavlovič, Popov, Spirovski, Asani, Petkovski, Stojkov, Temelkov, Najdoski, Brdarovski)

Žuti kartoni: Eduardo (19.), Soudani (48.), Rog (59.) / Pačovski (19.)

Strijelci: 1:0 Soudani (9.), 2:1 Fernandes (51.), 3:1 Gojak (90.), 4:1 Najdoski-ag (102.) / 1:1 Blaževski (18.)

>>Policija je pozvala Mamića, no on se odbio vratiti

>>Počet ću se baviti politikom, mogao bih biti predsjednik ili premijer

Komentara 20

CP
Cviet Prigorja
21:06 02.07.2015.

Zato se Hajduk junački branio. U Estoniji.

IS
istri
21:07 02.07.2015.

ja bi ich nazvao huligani grubijani a nikako navijaci.

CP
Cviet Prigorja
22:14 02.07.2015.

C.Zvezda-Kairat 0:2 Sućut SDP-u, Jovanoviću, Ostojiću ... Kukulele

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije