Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI

Dinamo na mukama, cijena za Henriqueza svaki mjesec drugačija

Angelo Henriquez
Sanjin Strukic/Pixsell
30.10.2014.
u 11:57

Čileanski reprezentativac kontinuirano se dokazuje, pruža kvalitetne partije i - redovito zabija.

Angelo Henriquez još se jednom pokazao klasnim golgeterom, pravim pojačanjem za sam vrh modrog napada. Čileanski napadač postigao je četiri pogotka protiv Opatije i tako spasio hrvatskog prvaka jedne velike rezultatske blamaže. A svog trenera Zorana Mamića najvjerojatnije i radnog mjesta.

Čileanski reprezentativac kontinuirano se dokazuje, pruža kvalitetne partije i - redovito zabija. Angelo Henriquez ne pati od veličine suparnika već protiv svake momčadi igra jednakim profesionalnim pristupom i maksimalnim angažmanom. Radilo se o dvobojima protiv Ponikva, Opatije, Hajduka, Rijeke, Red Bulla ili Celtica. Njemu je baš svejedno. Čileanac marljivo puni svoju statistiku i sigurno će vrlo brzo postati "punopravni" član modre svlačionice. Dinamo s njim neće pogriješiti, braća Mamić bez dvojbe će do kraja sezone otkupiti njegov ugovor od Manchester Uniteda.

- Ugovor Angela Henriqueza pomno sam analizirao s odvjetnicima, niti oni nikada nisu vidjeli takve detalje u ovakvom poslu - kazao je Zoran Mamić.

>> Članak u cijelosti pročitajte na Goal.com

>> Čudesni Henriquez puše za vrat Soudaniju i Čopu: 11 pogodaka u 12 nastupa za Dinamo!

Komentara 4

TV
tvrdapixa
13:04 30.10.2014.

Dinamo na mukama jer Henriquez zabija!? Ispada da on ne igra za Dinamo nego za Hajduk, Rijeku, Split...

TO
tomassio
14:42 30.10.2014.

Dinamo ne moze pogrijesiti dovodjenjem Henriqueza. Nekada se isplati malo odrijesiti kesu...

MI
mirko0410
14:44 30.10.2014.

ovakve devetke Maksimir več dugo nije videl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije