Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI ZABILI 3 GOLA

Dinamo rutinski protiv Slavena Belupa: 50 utakmica bez poraza!

Dinamo - Slaven Belupo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/19
29.08.2015.
u 22:45

Miješani sastav Dinama rutinski je odradio utakmicu i u prvom poluvremenu osigurao pobjedu.

Dinamo se nakon plasmana u Ligu prvaka okrenuo domaćem prvenstvu. Modri su na Maksimiru u osmom kolu HNL-a ugostili Slaven Belupo i slavili s 3:0.

Miješani sastav Dinama rutinski je odradio utakmicu i u prvom poluvremenu osigurao pobjedu. Modri su poveli već u 11. minuti. Antolić je tražio Fernandesa, no na loptu je natrčao Goran Paracki i pogodio vlastitu mrežu. Na 2:0 povisio je Henriquez u 44. minuti. Ćorić je nabacio, a napadač Dinama pogodio glavom.

Konačni rezultat postavio je Matel u 80. minuti. Odigrao je dupli pas s Henriquezom i onda s vrha šesnaesterca pogodio suprotni kut.

Dinamo je vodeća momčad sa 16 osvojenih bodova, dok je Slaven Belupo na osmom mjestu skupio devet. Pred igračima je sada pauza zbog utakmica reprezentacije.

- Pribojavao sam se ove utakmice i drago mi je zbog načina na koji smo je dobili; posebno u drugom dijelu kada smo bili kvalitetni - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

40 utakmica bez poraza

Dinamo je ovom pobjedom produljio niz nepobjedivnosti na 40 utakmica (50 ako se računaju i prijateljske utakmice).

- Lijepo je imati takav niz i nadamo se da ćemo ga produljiti. Neće biti jednostavno jer nas čekaju utakmice u Ligi prvaka.

O sastavu je Mamić rekao:

- Puno puta sam ponovio: nemam prvih 11 nego 24 ili 25 igrača u kadru. Svi su nam važni, netko u jednom, a netko u drugom trenutku, ali s obzirom na broj utakmica ih trebamo sve. Dosta ih je u odličnoj formi, sjajno reagiraju kada igraju i to je užitak za trenera.

Sastavi:

Dinamo: Eduardo - Matel, Sigali, Šimunović (od 75. Benković), Pivarić - Antolić, Rog - Fernandes, Ćorić (od 80. Goncalo), Pjaca (od 68. Soudani) - Henriquez

Slaven Belupo: Rozman - Purić, Mikulić, Potokar, Štiglec - Gregurina (od 66. Jambor), Brlek, Crepulja - Savić (od 66. Marciuš), Delić (od 57. Ejupi)- Paracki

>> Pamić: Preglup sam trener da bih nešto pametno kazao o našoj igri

Komentara 10

MA
-Marsijanac-
22:58 29.08.2015.

Ma boli mene kukuruz za Barcelonu i Malagu, za Bilica, itd. Gdje vam je bilo uzivo Dinamo - Slaven? Cije ste vi novine VL?

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:57 29.08.2015.

He, he, nema danas EUsoseda.. ne može doći k sebi kako smo mu uvalili Krunu onako kao svoj na svome, pravi balkanski ....

Avatar Titanov sin
Titanov sin
08:15 30.08.2015.

Dominacija, sa pola snage Dinamo gazi sve pred sobom. Kao i svi protivnici do sada, Slaven je držao tempo do 60 min. poslije je trebalo zabiti još koji gol ali nije bitno. Vooooolim te Dinbamooooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije