Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teatar apsurda

Dinamo je zbog Bayerna trebao odgoditi dvoboj s Hajdukom, a ne Interom

Slaven Belupo - GNK Dinamo
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
30.11.2015.
u 10:14

Splićani će s novim akcijama nastaviti u ponedjeljak, radni dan bit će buran jer Hajduk ozbiljno razmišlja o tome da zatraži odgodu kup dvoboja sa Zagrebom.

Hrvatski nogometni teatar apsurda ide nezaustavljivo dalje, nova priča je ova o odgodi kup utakmice Intera i Dinama, koja je prebačena na proljeće. U Hajduku su doslovno poludjeli, Dinamo je odgodio utakmicu uoči derbija s "bijelima".

– Meni je to tragikomično. Da je Dinamo zbog dvoboja s Bayernom zatražio odgodu utakmice s Hajdukom, mi bismo mu, kao i svakom drugom hrvatskom klubu, rado izašli u susret. A ovo? Ovo je cirkus, odgoda kupa je da se Dinamo odmori za susret s nama. Uostalom, Dinamo je ispao iz Europe, što će se odmarati. Ovako ispada da se Dinamo dvanaest dana odmara za utakmicu s Hajdukom – govori predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Ovaj nogometni vikend, osim obavijesti da je Dinamo odgodio utakmicu još prije mjesec dana, ali javnosti ta informacija nije podastrta, naučio nas je i da Zoran Mamić, mlađi brat iz obitelji koja vlada hrvatskim nogometom, zna lagati.

Odnosno uhvaćen je u laži. Izrugivao se da Dinamo nije zatražio odgodu kup utakmice, već da je to napravio Inter, ali povjerenik kup natjecanja Neven Kolić razotkrio je njegovu laž otkrivši da ima papir po kojem Dinamo traži odgodu.

Do sada se Zoran, koji je uvijek ostavljao korektan dojam, možda mogao kriti iza Zdravkovih istupa. No, kako Zdravka Mamića nema, mlađi brat morao je u akciju. I odmah je ulovljen u laži.

Splićani će s novim akcijama nastaviti u ponedjeljak, radni dan bit će buran jer Hajduk ozbiljno razmišlja o tome da zatraži odgodu kup dvoboja sa Zagrebom. Krene li se u proces odgode, a Zagreb navodno neće imati ništa protiv, bit će zanimljive reakcije nadležnih.

>>Mamić: Inter je tražio odgodu. Povjerenik: Utakmica je odgođena zbog Dinama!

>>Građani i da Silva zaslužni što je Mamića načelo pravosuđe

Komentara 31

ED
europski dinamo
10:44 30.11.2015.

Dinamo igra nebitnu utakmicu!!!!! Ha ha kako da ne....Dinamo igra protiv Bayerna za bodove,koeficijent,novce....E da je vama odigrati nebitnu utakmicu sa najboljim klubom na svijetu(uz Barcu) i jos da ne morate platiti dolazak takvog kluba sa drugim sastavom. SVETINJA

DI
dinol
10:41 30.11.2015.

Hajdukov novinarski lobi hara nasim medijima.😜

LI
Lik123
10:47 30.11.2015.

Jel ima još nekoga da mu nije jasno da je ovo dreka samo radi dreke? Hajdug bi Dinamu izašao u susret? Hahahaha, pa dajte nas nemojte j***t, pa nismo baš tak jako bedasti. Uostalom ako Zagreb pristane na odgodu nek odgode, ko im brani, u čemu točno je problem? I zadnje, kak točno su izračunali da se Dinamo 12 dana odmara za susret s hajdugom? Na stranu klupske i osobne nesimpatije, ko ne vidi ovu sustavnu i besmislenu dreku koja nema druge svrhe nego skrenuti pažnju s nečije nesposobnosti i nerada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije