Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zoran mamić:

'Dinamo je prevelik klub da bi razvijao igrače za druge!'

zoran mamić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
01.08.2014.
u 14:45

Pretpostavljamo da će Zadar igrati dosta zatvoreno, a naša želja je što prije "otvoriti bravu" i utakmicu usmjeriti na naš mlin - kaže trener Dinama.

– Čeka nas utakmica sa Zadrom u kojoj želimo nastaviti seriju pobjeda i prikazati sve bolju i bolju igru. Pretpostavljamo da će Zadar igrati dosta zatvoreno, a naša želja je što prije "otvoriti bravu" i utakmicu usmjeriti na naš mlin  kazao je trener Dinama Zoran Mamić uoči novog ispita modrih u Prvoj HNL, u subotu od 21 sat.

Dodao je kako će biti i promjena u sastavu, a onda se osvrnuo i na nastupe Sigalija, Pivarića i Antolića u susretu s Aalborgom u 3. pretkolu Lige prvaka u kojem su modri slavili 1:0.

Izuzev pogreške na početku utakmice u Danskoj ja sam zadovoljan kako je Sigali odigrao i nemam primjedbi. Ne treba secirati svaku pogrešku nikome, pa niti njemu jer ćemo svi završiti u ludnici. Pivarićeva i Antolićeva desna strana je bila ofenzivnija, tu moramo biti bolji, ali nisam nezadovoljan kako je Piva igrao; posebno drugo poluvrijeme. Antolić? Nije istina da on trkački ne može igrati na krilu. On je jedan od naših spremnijih igrača i to nije sporno kazao je Mamić.

Prokomentirao je i dolazak mladog Danija Olma iz Barcelone.

Vidjeli ste o kakvom se mladom igraču radi: kapetan Barcelone i godinama najbolji igrač. Naravno da je velika stvar što je takav igrač došao u Dinamo. Budućnost će pokazati hoće li se on razviti u velikog igrača kojeg svi želimo. On je danas jedan od najboljih na svijetu u svojem godištu.

Govoreći o mogućoj suradnji s Barcelonom, trener hrvatskog prvaka rekao je kako nije za opciju da u Dinamo dolaze na posudbu igrači koji u svojim klubovima nisu u prvom planu.

Dinamo je prevelik klub da bi razvijao igrače za nekoga drugog. Može posudba, ali pod uvjetom da mi možemo otkupiti ugovor ako se odlučimo za tako nešto rekao je Mamić te čestitao Rijeci i Splitu na uspjesima u europskim natjecanjima.

Isto tako želim vjerovati da Hajduk može okrenuti rezultat i proći u sljedeću rundu; želim im to od svega srca zaključio je trener Dinama.

>>Barcina klinca u Dinamo je doveo Baleov menadžer!

>>Lončarević: Brozović je već sad nositelj Dinamove igre

Komentara 12

RA
rasimcanaj
15:53 01.08.2014.

@.zeitgeist. odyeb*

Avatar cluesblues
cluesblues
16:14 01.08.2014.

cudno, vec drugi clanak u zadnjih 10 godina u kojem se nije tolko pljuvalo po dinamu (mozda malo, tesko je novinaru bas potpuno iskontrolirat tu netrpeljivost prema plavom)…

ME
meeri
20:51 01.08.2014.

Kakve su ovo cijene ulaznica za pretkolo lige prvaka? Idete iz krajnosti u krajnost gospodo iz Dinama, ove ulaznice za Aalborg su skupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije