Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neophodno čišćenje

Ovo je potvrda – svi iz Hajduka moraju otići!

Hajduk
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
18.05.2015.
u 16:42

Prva momčad za Dinamom zaostaje 38 bodova, druga za Šibenikom u 3. ligi 24, juniori za Splitom 12, kadeti za Dinamom 40 bodova...

Razotkrivanje, još jedno, valjda posljednje. To je ono što se dogodilo Hajduku u Maksimiru. "Suzy Quatro" i navijaču Hajduka srce plače. Uoči derbija trener Hari Vukas govorio je o odličnom radu, o optimizmu. I onda dođe utakmica s Dinamom u kojoj je svaki plavi igrač brži, jači, bolji... Ovaj poraz izbio je i Vukasu posljednji adut u priči da on treba povesti Hajduk u novu sezonu.

Hajduku je potreban temeljit remont. Jedno je igrati protiv suparnika srednjeg hrvatskog dometa, a sasvim drugo je stati naspram Dinama. Tu se vide sve mane i nedostaci Vršajevića, Maloče, Milovića, Jozinovića, Caktaša, Sušića, Mezge, Gotala, Maglice... Nedostajao je samo nemoćni Milevski. U toj priči nisu i ne mogu biti klinci poput Vlašića, Balića i Tudora. Oni uz sebe moraju imati kvalitetne igrače. Ako Hajduk ne želi igrati prvenstva u kojima će biti 40 bodova iza Dinama već sada, bolje rečeno jučer, mora napraviti čistku u momčadi, riješiti se sumnjivih kvaliteta.

Bijeli traže pojačanja, spominje se Thiago Bazarra, brazilski ofenzivni vezni iz Adanaspora, pa napadač rumunjskog Cluja Gregory Tade, 28-godišnji francuski centarfor, koji bi na ljeto mogao biti slobodan ispadne li Cluj iz lige, a zacijelo hoće. Usto, Vučević je u Portugalu navodno oko bacio na stopera i vezista...

Hajdukova bolna istina nije 4:0 u Maksimiru, istina je ona koju je napisao jedan anonimni komentator: Prva momčad za Dinamom zaostaje 38 bodova, druga za Šibenikom u trećoj ligi 24 boda, juniori za Splitom 12 bodova, kadeti za Dinamom 40 bodova, a pioniri za Dinamom 4 boda.

>> Hajduk na posudbu želi dovesti igrača Udinesea, ali oko na njega bacio je i Panathinaikos

Komentara 77

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
16:53 18.05.2015.

Trebaju konačno početi sređivati stvari u svojem dvorištu umjesto da uvijek sa zavišću gledaju prema Dinamu. Kod nas je uvijek kriv onaj tko je uspješan!

DI
dinol
17:04 18.05.2015.

Napokon su i "novinari" svatili da ni Mamic ni suci ni HNS nemaju nikaklve veze sa katastrofalnim stanjem Hajduka. Trebalo im je "samo" nekoliko godina. ;-)

KO
Komacero
17:13 18.05.2015.

Hajduk nemoze dovest istinsku klasu a kamoli je platit,vec mora radit sa mladima i nesmije se usporedivat sa Dinamom.radit i samo radit sa talaentima i to na duze staze jer samo posteni odnos prema radu donose rezultate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije