Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODUŽA LISTA

Dinamo je ispadao od momčadi iz 20 država! Pogledajte od koga...

Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.11.2014.
u 12:09

Prije visibaba izbacivali su ga i Izraelci, Norvežani, te četiri puta Austrijanci!

Otkako je posljednji put prezimio u Europi, Dinamo je ispadao od momčadi iz čak 20 država! Prije visibaba izbacivali su ga i Izraelci, Norvežani, te četiri puta Austrijanci!

Krvnike modrih izbrojio je Goal.com, a popis možete pogledati ovdje.

>> Dinamo postao najgora momčad EL-a, ništa od drugog predstavnika u LP-u

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:54 29.11.2014.

Tako je to kad Mamić nije izvršni dopredsjednik UEFE, a umjesto Širića i Djedovića suce bira Pierluigi Collina.

Avatar Bekrija
Bekrija
14:37 28.11.2014.

ovaj Lumen brani Mamića je na taj način može besplatno cugat u fan shopu ispod Sjevera na račun kluba i grada. Dan dolazi....

AN
Andreeejjj
19:51 28.11.2014.

Pa u DINAMU igra večina prosječnih stranaca a naši nadareni i puno bolji dečki su rezerve, na tribini ili u drugim klubovima!?!? Ajde Mamići, ukoliko ne bude u Dinamu 7-8 domačih dečki i 2-3 stvarno kvalitetna stranca, neče biti uspjeha a bogami ni pravih navijača tj publike! Treba dovesti i vrhunskog trenera i dati mu potpunio slobodne ruke u vodjenju momčadi, jer ti sramotni porazi od prosječnih momčadi je stvarno grozna SRAMOTA i to pred 2-3 tisuče gledatelja. Pogledajte NK RIJEKU, pa janeze Maribor, tako se bori i gine za svoj klub i državu a ne te Mamičeve "bebice" koje su stvarno kanta za napucavanje prosječnih momčadi, fuuuuj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije