Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična statistika

Dinamo je imao gotovo nestvarnih 87,5 posto preciznosti

Dinamo - Astra
Igor Kralj/PIXSELL
18.09.2014.
u 23:10

Statistički gledano, bila je to gotovo savršena Dinamova večer. Jer kada je u udarcima na gol 11-8, u okvir gola 7-5, a posjed lopte otprilike 51:49 posto, onda je pobjeda 5:1 dokaz ubojitosti!

Dinamo je na Maksimiru pobijedio rumunjsku Astru 5:1 i odigrao sjajnu utakmicu. Bila je to prava poslastica za gledatelje, a 'modri' su pokazali da mogu biti vrlo ubojiti

Statistički gledano, bila je to gotovo savršena Dinamova večer. Jer kada je u udarcima na gol 11-8, u okvir gola 7-5, a posjed lopte otprilike 51:49 posto, onda je pobjeda 5:1 dokaz ubojitosti! Takav je Dinamo bio večeras, s gotovo nestvarnih 87,5 posto preciznosti!

Cijelu statistiku utakmice i grafičke prikaze možete pogledati na portalu Goal.com.

>>Ova generacija Dinama može i mora izboriti proljeće!

>>'Igračima sam rekao da mi je već dosta tog prokletstva u Europi!'

Komentara 2

DI
Dipling
03:40 19.09.2014.

bravo!!!!!! nema tog prkosa koji će zaustaviti gledatelje kad se ovako igra a ovo je bilo uistinu fantastično trebalo bi i navijačima biti jasno da ovaj raskol kreiraju neprijatelji sinama pa ni jovanović i skansi će postat nemoćni navijačima sinama okanimo se podjela budimo za dinamo mnogima usprkos nema predaje aaaaajmooooo

ZD
ZDS91
07:00 19.09.2014.

Dinamo je svetinja i ako i kad bude ta privatizacija neka to bude zadnje prepucavanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije