Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ SALZBUGA PORUČUJU:

Dinamo ima fanatične navijače, atmosfera će biti sjajna

Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.08.2014.
u 17:54

- Dobili smo skupinu s dva atraktivna protivnika. Radujem se utakmici sa Celticom. Dinamo je također jak protivnik i očekujem fanatične navijače - rekao je trener Salzburga Adolf Hutter.

Dinamo je u skupini Europske lige za protivnike dobio Salzburg, Celtic i Astru, a u austrijskoj momčadi očekuju da će ih na Maksimiru dočekati sjajna atmosfera.

- Dobili smo skupinu s dva atraktivna protivnika. Radujem se utakmici sa Celticom. Dinamo je također jak protivnik i očekujem fanatične navijače - rekao je trener Salzburga Adolf Hutter za službenu stranicu kluba.

S trenerom se slaže i veznjak Kevin Kampl.

- Dinamo nije lagan protivnik i mislim da će u Zagrebu biti sjajna atmosfera. Celtic je veliko ime europskog nogometa, dok mi je Astra nepoznanica.

Dinamo je sa Salzburgom igrao 2009. u kvalifikacijama za Ligu prvaka i tada je na Maksimir stiglo oko 20 tisuća ljudi. No, stvari su se od tada malo promijenile.

Tri godine kasnije na utakmici Dinama i Porta u skupini Lige prvaka je bilo samo 4683 gledatelja što je treći najmanji posjet u povijesti toga natjecanja.

Modre je ove sezone u prva četiri domaća kola prvenstva pratilo prosječno 1852 ljudi, dok je jučer na utakmicu s Petrolulom na Maksimir stiglo oko 10 tisuća gledatelja.

>> Rijeka protiv osvajača Europske lige, Dinamo prošao odlično!

Komentara 25

BB
bbboriginal1968
19:21 29.08.2014.

Imam neki osjecaj da ovaj Adolf to nikada nije rekao nego opet anonimni "novinar" ovoga portala price price za djecicu malu. Jedini fantasticni dinamovi navijaci u zadnjih 15 godina su stolice maksimirskog stadiona koje su u vecini uvjek tamo biloo da se igra ili ne. A I te stolice su puno glasnije i prisnije tom klubu nego sto je ova saka bjede koja danas na zalost pokusava zadnje trzajeve. Ono sinoc ne da je bila bjeda koja je zvucala losije nego hrpa bakica sa placa (ne zelim vrijedati bakice) nego vise nego zalosna atmosfera jos zalosnijeg kluba koji preko oglasa trazi svoje "navijace". Nije tu samo problem u Mamicu nego oko cijeloj politizaciji ovoga jadnoga nazovimo ga kluba pocevsi od medija kao i ovoga koji je vise zacaran severinom koja danas igra kosarku u skupim stiklama a sutra se smije gledajuci u mobitel, a preksutra opet posjecuje jahtu itd. Sramota! Dinamo nikad nije nit ce imat prave navijace kao sto je to bilo kada je stvorena prva garda boysa u kasnim osamdesetima i svih godina prije toga .... tada je Dinamo svima nama bio Svetinja a danas ..... tuzno. Ajmo sad sve stolice zajedno u jedan glas!!!!

P1
prom-1
18:06 29.08.2014.

fanatični navijači. hahahaha

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
18:49 29.08.2014.

Na jušerašnjoj dinamovoj utakmici bilo je toliko ,,bučno,, da se čulo kako mravi kašlju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije