Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Hajduk

Carrillo: Jedva čekam derbi, igrači imaju priliku pokazati svoju osobnost i znanje

Joan Carrillo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
21.04.2017.
u 14:33

- Nećemo igrati obrambenim sistemom, s njim se ne može dobiti utakmica.

Iako se Rijeka i Dinamo bore za titulu ove sezone, ipak je riječ 'derbi' rezervirana za dvoboje s Hajdukom. U Maksimirskoj 128 sutra će (15 sati) Splićani pokušati Dinamu otežati posao da kraja sezone. Susret u Zagrebu na konferenciji za medije najavio je gostujući trener Joan Carrillo.

- Očekujemo pravi derbi s dosta borbe. Imam jako dobar predosjećaj i jedva čekam da utakmica krene. Nikad ne pripremam momčad za neriješen rezultat i stoga očekujem sva tri boda.Nemaju više Fernandesa u momčadi, nego je tu Sammir. Međutim, mi znamo kako im se suprotstaviti i kako ih pobijediti. Sammir je više organizator, playmaker, igrač koji ima odličan posljednji pas, a Fernandes je više gol-igrač. Dinamo je dobro odradio tu zamjenu, izgubili su dobrog igrača, a vratili su reprezentativca u svoj sastav.

Carrillo je najavio ofenzivnu igru...

- Nećemo igrati obrambenim sistemom, s njim se ne može dobiti utakmica. Igrači imaju priliku pokazati svoju osobnost i znanje kroz ovu utakmicu, kroz derbi. Ona momčad koja želi pobijediti morat će napadati iz sve snage, s agresivnom obranom, ali ne grubim nasrtajima. To bi želio da pokaže moja momčad.

Osvrnuo se i na slučaj Soudanija, koji je na kraju ipak pomilovan.

- Prije svega, nisam tu da donosim odluke o kaznama. Pripremam svoju ekipu, pripremam momčad za Dinamo sa Soudanijem ili bez njega. To ne mogu kontrolirati, a kada je tako onda me se to ni ne tiče. Nije da mi je svejedno, ali ne vodim računa o tome. Što se tiče kazne, mi smo bili najteže kažnjeni, kada smo dvije utakmice odigrali bez publike na svom terenu.

>> Hodžić: Ma, kakva Rijeka. I dalje je najveći derbi protiv Hajduka!

Komentara 3

SM
san.martino
17:24 21.04.2017.

Kao hajdukovac vise sam nego razocaran ovom katastrofalnom sezonom. Sad imam samo jednu zelju,dobiti sutra Dinama!

IN
Inoha
16:02 21.04.2017.

Ajmo bijeli ale !

Avatar tgprisoje
tgprisoje
21:03 21.04.2017.

Kariola je bivši samo još nezna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije