Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kult reprezentacije?

Dinamo Halilovića povukao iz U-17 reprezentacije zbog PSG-a!

Alen Halilović Josip Bašić U17 (1)
Tino Jurić/Pixsell
16.10.2012.
u 20:31

Mladi vezista nije ozlijeđen, nije ni bolestan, premda je prije neki dan imao temperaturu, nema ni kartone, već je reprezentaciju napustio na zahtjev Dinama.

Alen Halilović neće igrati za Hrvatsku U-17 reprezentaciju u odlučujućem dvoboju kvalifikacija za odlazak na prvenstvo Europe protiv Turske. Mladi vezista nije ozlijeđen, nije ni bolestan, premda je prije neki dan imao temperaturu, nema ni kartone, već je reprezentaciju napustio na zahtjev Dinama. Istina, iz tabora reprezentacije izvjestili su da je otprije postojao dogovor da Halilović ne igra treću utakmicu kvalifikacija, jer se smatralo da će Hrvatska nakon dva kola biti sigurna u plasman. Međutim, okolnosti su se promijenile, Hrvatska u petak u Imotskom protiv Turske igra važan dvoboj, ali sve to puno ne dira Dinamove čelnike i Halilovića su vratili kući. Na Halilovića navodno računaju za prvenstveni dvoboj protiv Intera, ali u stvari glavni pik u ovoj priči je Alenov nastup u Ligi prvaka protiv PSG-a.

Izbornik Ivan Gudelj poručio je da nema drame i da će Hrvatska i bez Halilovića izboriti elitni krug kvalifikacija za prvenstvo Europe. Unatoč umirujućim vijestima ostaje gorak okus, Dinamo ne dopušta ponaboljem igraču igranje za Hrvatsku, a glavni čovjek u mlađim reprezentativnim selekcijama je Romeo Jozak, koji je ujedno i šef Dinamove omladinske škole. I ova priča s Halilovićem dokaz da je da su te dvije funkcije nespojive i da će Jozak kad-tad doći u sukob interea. Kao šef reprezentativnih selekcija trebao bi inzistirati da Halilović igra važnu utakmicu za Hrvatsku, ali kao Dinamov zaposlenik mora posluštati što mu gazde kažu.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Prodanović
Prodanović
22:24 16.10.2012.

Mamić=Jozak, pa to je Gudelj već rekao, ali kome, udruga HNS je postala udruga Dinamo, rade u Dinamu, po nalogu Mamića , a plaću im daje HNS!!!

Učitelj
22:32 16.10.2012.

naravno da su ga uzeli, zahvaljujući mojim savjetima ovdje. umjesto da gubi vrijeme igrajući s nedoraslom konkurencijom, trebao je odmah u vatru od prve minute već u kijevu, kako sam tada i zahtjevao.

LT
lini tovar
21:27 16.10.2012.

SRAMOTA ! sta drugo rec... pise se o tome kako reprezentacija triba bt isprid svega, a onda se uzme ponajbolji igrac prije odlucujuce utakmice...bas on njima triba za hnl, ne mogu bez njega -.-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije