Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro predstavljanje

Dinamo doveo veliko reprezentativno pojačanje: 'Jedva čekam zaigrati pred navijačima'

Vedran Matošević
Foto: Futsal Dinamo
1/21
23.08.2016.
u 20:22

– S većinom igrača Dinama igrao sam u dosadašnjoj karijeri i drago mi je što smo se ponovno okupili pod vodstvom Miće Martića

Futsal Dinamo nastavlja s dovođenjem novih igrača uoči nove sezone. Nakon Kristijana Grbeše, iz Nacionala je stigao i Vedran Matošević. Radi se o standardnom reprezentativcu Hrvatske u futsalu koji će biti veliko pojačanje.

"Vedran Matošević je polivalentni 26-godišnji krilni igrač koji je s Nacionalom prošle sezone osvojio naslov prvaka Hrvatske te je bio najbolji strijelac doigravanja sa šest pogodaka", piše Futsal Dinamo o novom igraču.

– S većinom igrača Dinama igrao sam u dosadašnjoj karijeri i drago mi je što smo se ponovno okupili pod vodstvom Miće Martića. Vjerujem da ćemo u novoj sezoni, u zajedništvu s našim vjernim navijačima, ostvariti veliki uspjeh – kazao je Matošević.

Dinamo će ova pojačanja navijačima predstaviti na Šalati, 10. rujna, kada u Zagreb stižu gosti iz Grčke. Dinamo će, naime, igrati protiv osvajača grčkog kupa Doukasa.

– Jako se veselim toj utakmici. Prije dvije godine, za vrijeme prve Šalate, bio sam u Italiji. Pokazivao sam snimke navijanja svojim suigračima u Luparenseu i nisu mogli vjerovati da se takva atmosfera može napraviti na futsal utakmici – zaključio je Matošević

Komentara 13

DU
Deleted user
21:19 23.08.2016.

Ubuduće stavite u naslov članka da se radi o Futsal Dinamu, tak da ga ne otvaram bezveze.

ED
europski dinamo
22:00 23.08.2016.

uuuuu hoce biti karusel za docek novom igracu?

GM
Gusta magla
00:54 24.08.2016.

Koji klosari....fucal dinamo je za male navijace,gnk Dinamo je za prave navijace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije