Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajnički potez

Dinamo došao na Nou Camp kako bi Barceloni vratio magiju

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
20.02.2017.
u 19:09

Katalonci su povukli očajnički potez te na Nou Camp doveli iluzionista Stevena Fraynea poznatijeg kao - Dinamo

Barcelona već neko vrijeme nema onakvu magiju na kakvu su navijači navikli, u Ligi prvaka su izgubili od PSG-a, a u nedjelju nisu briljirali ni protiv Leganésa. Katalonci su povukli očajnički potez te na Nou Camp doveli iluzionista Stevena Fraynea poznatijeg kao - Dinamo.

Steven Frayne ovih je dana u katalonskoj prijestolnici, a slobodno je vrijeme iskoristio za posjetu Nou Campu. U Barcinoj trenirci gledao je trening Lionela Messija, Ivana Rakitića, Neymar i ostalih.

 

Mnogi zlobnici spominju kako je Dinamo došao vratiti magiju igračima, jer će im u nastavku sezone biti potrebna. Prenese li dio magije na Katalonce, možda Barcelona nadoknadi četiri pogotka zaostatka za PSG-om, kao i završnicu španjolskog prvenstva učini još zanimljivijom...

>>Kladionice objavile tečajeve: Tko će biti novi Barcelonin trener?

Komentara 4

SV
svesuper86
19:29 20.02.2017.

kako bilo da bilo,Barcelona je institucija i iz ovoga svega ce izaci puno jaca i kvalitetnija

IK
Ikonoklast
01:16 21.02.2017.

A ja mislio da je dosao Mamicev Dinamo da mu utrpaju pola tuceta u pola sata, malo jaci trening, pa da im malo dignu moral ovi nasi klaunovi na terenu, jer bas svi klubovi u europi ih vole ugostit, ko cirkus.moira orfej, samo bez lavova...znaju da je bez bebeka i marica njima SF da postignu gol, kamoli sto vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije