Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za derbi

Dinamo do sutra vraća novac za ulaznice

Dinamo
Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.11.2014.
u 13:28

"GNK Dinamo želi obavijestiti navijače koji su kupili ulaznicu za utakmicu 16. kola MAXtv Prve lige Dinamo - Hajduk,da povrat novca od ulaznice za utakmicu koja nije odigrana mogu dobiti do utorka"

Dinamo je odmah nakon neodigrane utakmice protiv Hajduka na svojim društvenim mrežama objavio da će gledatelji dobiti povrat novca za ulaznice. Danas se po tom pitanju oglasio i na svojim stranicama.

"GNK Dinamo želi obavijestiti navijače koji su kupili ulaznicu za utakmicu 16. kola MAXtv Prve lige Dinamo - Hajduk,da povrat novca od ulaznice za utakmicu koja nije odigrana mogu dobiti do utorka, 25. studenog u 16h na Dinamovu Ticket pointu".

Komentara 5

TO
Toma2
14:40 24.11.2014.

Takvi ne postoje

MA
Marsijanac....
18:07 24.11.2014.

Hajduk ce naravno Dinamu morati platiti odstetu za nanesenu stetu.

Avatar Bekrija
Bekrija
13:54 24.11.2014.

svi deset prodanih karata su vrećenr :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije