Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret sa Sevillom

Dinamo čeka nova kazna, Uefa zbog navijača pokrenula disciplinski postupak!

Dinamo, BBB. Bad Blue Boysi
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
20.10.2016.
u 17:46

Utakmicu Dinama i Seville u trećem kolu Lige prvaka s tribina je pratilo oko šest tisuća gledatelja, a klub im je zahvalio na podršci.

Krovna nogometna organizacija u Europi (Uefa) pokrenula je novi disciplinski postupak protiv Dinama. Navodi se da je na utakmici sa Sevillom korištena pirotehnika zbog koje će hrvatski klub još jednom biti kažnjen. Podsjetimo, zbog istog razloga već je blagajna olakšana za 10 tisuća eura, koliko je klub morao platiti nakon Juventusa, a očekuje se da će ovoga puta Uefa nešto rigoroznije kazniti maksimirski klub.

Dodajmo da je iz istog razloga pokrenut postupak i protiv Leicestera jer je kao domaćin imao propuste u organizaciji pa su navijači Kopenhagena palili baklje.

Inače, utakmicu Dinama i Seville u trećem kolu Lige prvaka s tribina je pratilo oko šest tisuća gledatelja, a klub im je zahvalio na podršci.

"GNK Dinamo zahvaljuje svakom od 6048 navijača koji su došli bodriti svoj klub na stadion Maksimir s kojeg ih nije otjerala niti jaka kiša. Svjedočili smo pristojnoj utakmici Lige prvaka te se nadamo se da će takvih i boljih biti još i više, baš kao i vas, dragih navijača.

Mnogo novca i napora uložili smo posljednjih godina u maksimirski stadion na kojem smo podstanari, ali smo svjesni da nismo uspjeli stvoriti ni minimum komocije onakve kakva je pravilo na stadionima koje posjećujemo tijekom europskih gostovanja. Dinamova kuća nema krov i samo zajedno možemo to promijeniti.

Vi navijači, vas 6048, koliko vas je bilo na Maksimiru, vi ste naši heroji", napisao je Dinamo.

Komentara 16

HO
holenderdn25
20:47 20.10.2016.

Već 10 godina Dinamo je u E ligama a svi navijači znaju što se smije a što ne. ( svi gledaju TV ) Zaključk toga je ako si za Dinamo ne bacaš baklje a ako si protiv Dinama onda bacaš. Normalno bi bilo da na osnovu video snimke krivac plati odštetu klubu kojeg kažnjava UEFA ali toga kod nas nema pa zato divljaci rade što rade!

DU
Deleted user
18:42 20.10.2016.

Kako su Jovanovićevci razbucali bbb. Strašno..... znao sam da će se to desiti. Nikad napuštati klub . Nikad. Volim te Dinamo.

JA
jadranskomore
19:01 20.10.2016.

Bre Jovan jovanovic iz srpske "reke" a ne rijeke kopa i dalje, predlazem svim hrvatima da pocnju lov na fasiste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije