Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU BROJNE PONUDE

Dinamo će odbiti Benficinih 15 milijuna eura za Pjacu, u igru se uključuje i Bayern

Marko Pjaca
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
08.05.2016.
u 11:00

Franck Ribery koji igra na toj poziciji polako ide silaznom putanjom zbog brojnih ozljeda u posljednje vrijeme.

Zoran Mamić u Koprivnici je objasnio da je kapetan plavih bio Leonardo Sigali a ne, kao što je bilo logično Marko Pjaca, činjenicom da će Pjaca vjerojatno otići iz Dinama zbog brojnih ponuda koje stižu na aderesu plavih.

Jedna od posljednjih i najizdašnijih je ponuda Benfice, kluba koji bi lako mogao postati novi prvak Portugala i želi se pojačati za Ligu prvaka. Portugalski mediji pišu da je Benfica prvo bila spreman ponudi 12 milijuna eura, ali je shvatila da to neće biti dovoljno da braću Mamić ‘izuju iz cipela’, pa nude 15 milijuna.

Ogroman je to novac, Benfica je veliki klub, ali koliko znamo, u Maksimiru će odbiti i tu ponudu iako ju još nisu do kraja analizirali. U kuloarima se špekulira da bi Pjaca mogao u Bayern, njegov menadžer Marko Naletilić u odličnim je odnosima s novim trenerom Carlom Ancelottijem, Franck Ribery koji igra na toj poziciji polako ide silaznom putanjom zbog brojnih ozljeda u posljednje vrijeme.

Ali, ni to nije definitivno, za očekivati je da će se pojaviti i engleski klubovi, a oni mogu platiti mnogo više od spomenutih, a pogotovu Bologne i Milana koji su već tražili Pjacu.

Blizu odlasku je i mladi Josip Brekalo koji, sad ponovno, ne želi potpisati novi ugovor iako mu Dinamo nudi astronomskih između 300 i 400 tisuća eura godišnju plaću, što niti jedan ‘klinac’ dosad nije mogao ni sanjati...

Komentara 12

CU
cungalunga
11:25 08.05.2016.

Pjaca, Ćorić i Brekalo bi u idealnom slučaju trebali ostati u Dinamu još barem dvije godine. Cilj je prolazak skupine Lige prvaka za što nam treba naša mladost i budućnost Hrvatske nogometne reprezentacije. Kad bi daj Bože u tom uspjeli, podrazumijeva se da bi i momcima cijena skočila eksponencijalno. Imala je oči boje vena, boje vena boje Dinama!! Podržimo našu zagrebačku svetinju

UN
unfall
12:58 08.05.2016.

Neznam u kojem je tijeku privatizacija , ali se nadam da postoji ulagac koji ce prepoznati koje blago postoji u Maksimirskoj 128 . Volio bih da stane sa rasprodajom igraca i da postanemo ozbiljan klub koji ce zaustavit odlaske Lovrena , Jedvaja ; Kovacica , Halilovica ... sutra Pjace , Corica , Sepera ... Znam , mnogi pomisle kako smo dobili veliki novac od transfera , ali gledajuci kakve se cifre postizu za neke panjeve , nemamo pravo likovit nad tim transferima .Mnogima je utjeha da igraju u ponajvecim klubovima , mene osobno frustrira cinjenica da nasi ponajbolji igraci prerano odlaze .

PA
pappmisi
17:17 08.05.2016.

Mislim 18 miliona E. pa zadovoljni i Dinamo, i kupac a i Pjaca. Pozdrav iz Madjarske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije