Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRO POJAČANJE

Dinamo besplatno dovodi mladog reprezentativca Turske?

Kadir Bilimlier
Instagram
30.05.2016.
u 19:55

- Dinamo će i ove sezone igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. Želio bih u ovim godinama osjetiti tu atmosferu - rekao je mladi nogometaš.

Kadir Bilimlier (19) mogao bi biti ljetno pojačanje zagrebačkog Dinama, pišu turski mediji. Riječ je o braniču drugoligaša Bucaspora koji je nastupao za mlađe kategorije turske reprezentacije. Ugovor mu istječe za mjesec dana pa bi ga modri doveli bez odštete.

- Dinamo će i ove sezone igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. Želio bih u ovim godinama osjetiti tu atmosferu - rekao je mladi nogometaš.

Haberturk navodi da je dogovor postignut i da će se Bilimlier u narednim danima priključiti momčadi Zorana Mamića.

>> Dinamo turnir otvara protiv Maribora, dolazi i madridski Real

Komentara 2

NA
nano0705
21:54 30.05.2016.

osjetices je pred praznim stadionom i pobjeći glavom bez obzira

Avatar Bekrija
Bekrija
21:48 30.05.2016.

hahaha..."oduševio"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije