Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svladao Stupnik

Dinamo B pobjedom krenuo u prvenstvo

Dani Olmo
Luka Stanzl/Pixsell
30.08.2014.
u 21:16

U momčadi Sretena Ćuka nije bilo Španjolca Danija Olma i Francuza Nicolasa Taravela koji još čekaju registraciju za nastupe u Trećoj HNL

Mlade nade Dinama uspješno su krenule u trećeligašku avanturu, piše Goal.com. Dinamo B je u 1. kolu Treće HNL Zapad svladao Stupnik sa 4:2, a momčad Sretena Ćuka zaigrala je u sastavu: Mikulić - Burić, Morris, Capan, Bekić - Šunjić, Halilović - Cekici, Fiolić, Škvorc (od 49. Badara) - Vlak. 

U vrlo zanimljivoj i otvorenoj utakmici mlade nade Dinama povele su pogotkom Halilovića koji u 18. minuti sa 20-ak metara bio precizan. Gosti su ubrzo izjednačili preko Perića, a početkom nastavka pogotkom Lutera i preokrenuli rezultat.

No, Dinamo je do kraja susreta preuzeo kontrolu igre, te pogocima Vlaka, Badare i Cekicija s bijele točke, stigao do vrijedne pobjede. 

U momčadi Sretena Ćuka nije bilo Španjolca Danija Olma i Francuza Nicolasa Taravela koji još čekaju registraciju za nastupe u Trećoj HNL, no zagrebačkoj se publici po prvi puta predstavio 20-godišnji Senegalac Badji Badara. I to vrlo uspješno.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mihic
mihic
01:51 31.08.2014.

Koji je ovo halilovic?

Avatar mali322
mali322
05:45 31.08.2014.

B momčad Dinama je u ovom kolu pobijedila Slaven Belupo molim lijepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije