Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Djedica' ih spasio

HSV slavi junaka Olića: 'Možemo biti sretni što imamo takvog čovjeka u momčadi!'

Ivica Olić
Foto: Reuters/PIXSELL
24.05.2015.
u 13:13

- Naravno da sam zadovoljan jer nismo ispali iz lige, ali sada se moramo mobilizirati i koncentrirati na doigravanje. Onaj tko osvoji treće mjesto u drugoj ligi posjeduje kvalitetu i neće nam biti lako.

HSV je jučer došao do važne pobjede, slavio je protiv Schalkea sa 2:0 i na kraju se uspio spasiti od ispadanja, barem privremeno. Jedini klub koji nikada nije ispao iz lige ići će u doigravanje, drugu godinu zaredom, ali u ovom trenutku i to ih veseli jer vjeruju da će i sljedeće sezone igrati u najjačem društvu.

A važnu ulogu u spasu odigrao je i hrvatski reprezentativac Ivica Olić. Zimus je napustio drugoplasirani Wolfsburg i vratio se u HSV kako bi mu pomogao u borbi. Nije Ivica puno zabijao, ali je svaki puta davao sve od sebe na terenu, a tako tjerao i svoje suigrače da daju maksimum. A jučer je odlučio potpuno uzeti stvari u svoje ruke pa se upisao i u strijelce, zabio je prvi gol na utakmici.

- Nikada nismo ni sumnjali u njega, on je veliki borac i zadovoljni smo i sretni što imamo takvog igrača i čovjeka u momčadi, rekao je sportski direktor HSV-a Dietmar Beiersdorfer.

Bruno Labbadia, trener HSV-a, bio je sretan, ali vrlo brzo se okrenuo doigravanju.

- Naravno da sam zadovoljan jer nismo ispali iz lige, ali sada se moramo mobilizirati i koncentrirati na doigravanje. Onaj tko osvoji treće mjesto u drugoj ligi posjeduje kvalitetu i neće nam biti lako. Biti će to igra živaca, ali vjerujem u svoje igrače, poručio je Labbadia.

>>Olić veličanstveni! Zabio gol u pobjedi protiv Schalkea i spasio HSV od izravnog ispadanja!

Komentara 3

SV
sven222
14:37 24.05.2015.

i kad su ga osporavali i kad je bio na vrhu uvijek ostao skroman...svaka čast i poštovanje !!!!!!!!!!!!!!

C3
Cules_37
19:53 24.05.2015.

Pratim gotovo svaku njegovu utakmicu u dresu HSV-a, pokazuje veći žar na utakmici nego npr. u Wolfsburgu. Daje 120 % na svakoj utakmici, odlicno pretrči, čak zaprijeti vrlo kvalitetno. Dosta posla je odrađivao i u fazi obrane dok je Djourou radio kardinalne greške svojim pasovima za golmana ili za vrijeme prekida, zasluženo je zabio. Ako je netko trebao zabiti onda je to on. #NurDerHSV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije