Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMEONE ZA GOAL:

Juventus je jak u 'kup sistemu', a posebna su vrijednost Pogba i Tevez

Juventus - Monaco
Reuters/Pixsell
04.05.2015.
u 14:39

'Paul Pogba je igrač koji se posebno ističe. Ima odličan pregled igre, sjajno tempira svoje sprinteve u završnicu napada i postiže pogotke.'

Ove sam sezone u Ligi prvaka s Atleticom igrao i protiv Juventusa i protiv Real Madrida . I dok smo igrali protiv Juventusa, stekao sam dojam kako bi se oni lako mogli naći među najboljim europskim momčadima ove sezone.

Juventus dominira u Serie A posljednjih godina, te sam nakon naših međusobnih susreta u grupnoj fazi Lige prvaka postao uvjeren da mogu daleko i u Ligi prvaka, napisao je Diego Simeon u kolumni za Goal.com.

Talijanski nogomet doživio je pad posljednjih godina i prisutnost Juventusa u polufinalu Lige prvaka služi kao motivacija ostalim tamošnjim prvoligašima. Nogomet je 'zarazan' u tom smislu da tjera druge talijanske klubove da pokušaju dostići uspjehe Juventusa.

Povijesno, Juve je uvijek bio iznimno jak u natjecanjima na ispadanje . Sada su oni jedna snažna momčad, koja je posebno jaka u veznom redu.

Paul Pogba je igrač koji se posebno ističe. Ima odličan pregled igre, sjajno tempira svoje sprinteve u završnicu napada i postiže pogotke. To ga čini kompletnim igračem te zato on toliko mnogo daje Juventusu. Njegova prisutnost poboljšava njihovu igru te daje momčadi ravnotežu u vitalnom dijelu igre - veznom redu.

Još jedan igrač kojeg moram istaknuti je Carlos Tevez . Kada ste trener, jako vam je teško pronaći načina da ga zaustavite ili smanjite njegov utjecaj na igru jer on se kreće daleko od šesnaesterca i onda perfektno tempira svoje prodore, donosi naprijed loptu, jak je u situacijama jedan-na-jedan i odlično surađuje sa suigračima. Imao je nekoliko sjajnih sezona u Juventusu i riječ je o zaista vrhunskom nogometašu.

Trenutno, riječ je o jednom od najboljih napadača u Europi. On ne igra klasičnog napadača, centarfora, ali zato mu je učinak kao da to igra, zajedno s najboljim napadačima.On je vrlo vrijedan igrač svojoj momčadi jer vam daje čovjeka više u veznom redu za kombinacije u napadačkoj igri dok u isto vrijeme stiže i u same završnice akcija.

Riječ je o iznimno inteligentom igraču koji je dosad imao fantastičnu karijeru. I on će sam najbolje odlučiti kada je vrijeme da napusti Europu i vrati se u Argentinu.

>> Što je još Diego Simeone rekao pročitajte na Goal.com

>> Diego Simeone za Goal otvoreno usporedio Mandžukića i Torresa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije