Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IGRA PROTIV DEPORTIVA

Simeone: Mandžukić je pokazao da je častan čovjek i to je ono što najviše cijenim

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL
18.04.2015.
u 10:41

- Mandžukić je častan čovjek i to je ono što najviše cijenim. Iako je riječ o važnoj utakmici, pokazao je da je pošten - rekao je Simeone.

Atletico Madrid danas će bodove kod Deportiva loviti bez Marija Mandžukića. Hrvatski napadač ima problema s desnim zglobom zbog čega nije trenirao sa suigračima već je radio po posebnom programu. Trener Diego Simeone nije ga ni vodio u La Coruñu.

- Mandžukić i dalje osjeća bol u gležnju. Nadamo se da će se brzo vratiti - rekao je Simeone koji danas ne može računati ni na Marija Suareza.

Očekuje se da će Mandžo biti na raspolaganju za uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida. Napadač Atletico Madrida u prvoj se utakmici hrvao s braničima Reala, no nakon susreta je samoinicijativno priznao da ga Dani Carvajal nije pokušao ugristi kako se činilo na snimci. Njegovo pošteno priznanje izazvalo je oduševljenje navijača, a slično razmišlja i trener Atletica.

- Mandžukić je častan čovjek i to je ono što najviše cijenim. Iako je riječ o važnoj utakmici, pokazao je da je pošten - rekao je Simeone.

>> Igrači i trener Atletica: Mandžukić nije nervozan tip, a odradio je fantastičan posao!

>> 'Očekivali smo odličnog i borbenog napadača, ali Mandžukić je bio sve samo ne to'

>> Evo kako je Mandžukić oduševio španjolske navijače: 'Dajte nam više takvih igrača'

Komentara 14

VL
vladek
11:23 18.04.2015.

Ne,Janez,zvao bi se Jovo

AN
Android
10:56 18.04.2015.

Bravo Mandžo!

VM
Vatro Marx
11:30 18.04.2015.

Mandzukic je pravi pfofedionalac, i kao pravi nogometas,ponasa se elegantno i kulturno. Uvijek sa osmijehom na licu, a nije u stanju da kaze nemam vremena ili nece dati svoj potopis.Zao nam je sve sto se desilo na utakmici da FCFC Real Madridom, izdrzao je i ponasao se kao sto nije ni jeddan igrac do dada intelegentno,cvrsto,stabilno i neumorno. Mislim da je sudac napravio veliku gresku, sto nije dao naj manje zuti karton Raulu. Marijo svi smo da tobom súper si pravi profesionalac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije