Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UZVRATA

Simeone ne krije zadovoljstvo što Real nema Modrića: Svaka čast onome tko njega zamijeni!

Luka Modrić
UESyndication/PIXSELL
21.04.2015.
u 17:49

' Nemamo pritisak, samo odgovornost. Real je u prvom poluvremenu prije tjedan dana dignuo ritam, ali to smo i očekivali od najbolje momčadi na svijetu.'

Atletico Madrid nije izgubio u posljednjih sedam utakmica protiv madridskog Reala i u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka žele produljiti niz, osvetiti se za poraz u prošlosezonskom finalu i uživati u izbacivanju gradskih rivala, u čijoj sjeni su praktički oduvijek. A činjenica da nema Luke Modrića, Karima Benzeme i Garetha Balea u dresu 'kraljeva' svakako je plus za Atletico.

- Luka Modrić je odličan igrač, teško ga je zamijeniti i svaka čast onome tko to uspije - rekao je Simeone i nastavio:

- Razmišljam o onome što mi možemo napraviti. Nemamo pritisak, samo odgovornost. Real je u prvom poluvremenu prije tjedan dana dignuo ritam, ali to smo i očekivali od najbolje momčadi na svijetu.

Balea i Benzemu nije spominjao, što dovoljno govori o vrijednosti Luke Modrića. No zato je spomenuo Marija Mandžukića, čiju je igru posebno pohvalio nakon prvog susreta četvrtfinala.

- Normalno je trenirao nakon ozljede gležnja, a nadam se da ozljeda neće biti problem ni ovih dana.

>> Ancelotti uzvratio: Pa zašto Modrića nisu poštedjeli u hrvatskoj reprezentaciji?

Komentara 1

TM
Tim_Minchin
18:51 21.04.2015.

ma ovaj simeone nema pojma, treba pitati "muh-a" za misljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije