Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBI 'ZA PAMĆENJE'

Diego Lopez propisno se osramotio, pogledajte odakle je primio gol!

Diego Lopez
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/2
18.08.2014.
u 08:19

Igrala se 18. minuta prijateljske utakmice protiv Valencije kad je Paco lukavim lobom sa 40 metara napravio nešto što se rijetko viđa – pogodio je mrežu!

Vratar Diego Lopez napustio je Real Madrid jer smatra da vrijedi više od sjedenja na klupi, ali prema onome što se dogodilo u debiju za Milan, mnogi bi mogli pomisliti drukčije!

Igrala se 18. minuta prijateljske utakmice protiv Valencije kad je Paco lukavim lobom sa 40 metara napravio nešto što se rijetko viđa – pogodio je mrežu!

I to baš na Mestalli, pred španjolskom publikom. Neće sigurno Lopez svoj debi pamtiti po dobrom, a uz to je i njegov Milan poražen sa 1:2. Za Valenciju je drugi pogodak postigao De Paula u 38. minuti, a utješni za Milan zabio je Honda iz slobodnog udarca u 27. minuti.

>> Diego Lopez napustio madridski Real i potpisao za Milan

Ključne riječi

Komentara 4

US
USA
09:26 18.08.2014.

Novinarima je bolje da se prihvate nekog drugog posla. Evo recimo da se zaposle kod opticara.

QQ
qqriqrac
09:13 18.08.2014.

Pa nije se osramotio. Velika pogreška obrambenog igrača.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:02 18.08.2014.

Ak se iko treba crvenit onda je to njegov suigrač na desnoj strani. Uostalom, kaj ja uopće idem svakom objašnjavat !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije