Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta Chelsea

Diego Costa ipak će u Kinu, a vlasnik kluba tvrdi da mogu dovesti koga god požele

Diego Costa
Reuters/PIXSELL
01.03.2017.
u 00:15

Britanski mediji tvrde da će londonski klub zaraditi čak 127 milijuna funti odštete.

Iako je u siječnju propao transfer napadača Chelseaja Diega Coste (28) u kineski Tianjin Quanjian, vlasnik kineskog prvoligaša Shu Yuhui siguran je da će se to ostvariti u ljeto ove godine.

Kineski klub ponudio je Chelseaju odštetu od 90 milijuna funti, a Diegu Costi plaću od 85 milijuna funti za tri sezone, na što je Costa navodno pristao.

No, Chelsea je odbio pustiti Costu koji je jedan od ključnih igrača u pohodu na naslov prvaka Engleske, ali britanski mediji tvrde će se ovaj transfer ipak dogoditi ovog ljeta, te da će londonski klub zaraditi čak 127 milijuna funti odštete.

 "Kontaktirali smo Diega Costu i još neke zvijezde, pa ćemo vidjeti tko će nam se pridružiti u lipnju. No, bitno je reći da nema limita kad je u pitanju novac za igračka pojačanja, možemo dovesti koga god želimo", kazao je Shu Yuhui, vlasnik Tianjin Quanjiana, kojeg trenira bivši talijanski reprezentatvni stoper Fabio Cannavaro, a najveće zvijezde su brazilski napadač Alexandre Pato i belgijski veznjak Axel Witsel.

Treba reći da je hrvatski stručnjak Dražen Besek nepunih šest mjeseci (prosinac 2014. –  svibanj 2015.) bio trener Tianjin Quanjiana, koji je tada bio u drugoj kineskoj ligi.

Komentara 1

GF
gfrancic
04:29 01.03.2017.

ja sad ništa ne razumijem, što je Kina? Komunistička, socijalistička ili kapitalistička zemlja, kakvi vlasnik? Kakvi bakrači, molim lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije