Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PUŠTA GA

Maradona udario po Blatteru: U Fifi su starci koji ne žele napustiti funkcije

Diego Armando Maradona
Reuters/PIXSELL
30.05.2015.
u 19:09

- To su starci u Fifi, starci koji ne žele napustiti funkcije. Moramo se vratiti pravom nogometu - rekao je Maradona

Diego Armando Maradona otvoreno se svrstao u 'antiblatterovsku koaliciju' odavno i lobira protiv aktualnog predsjednika gdje god stigne na sav glas. Naravno da mu nije promaknulo komentirati izbore u Fifi.

- Ne zaboravite Grondonu (dugogodišnji predsjednik argentinskog saveza i bliski Blatterov suradnik, preminuo prošle godine, nap. a.). U petak je FBI istraživao Blattera, ali trebao je i Grondonu. Pa on je kupovao glasove za Blattera, on je nosio okolo aktovku - tvrdi Maradona i dodaje:

- To su starci u Fifi, starci koji ne žele napustiti funkcije. Moramo se vratiti pravom nogometu. A nogomet nije priča 'Ako mi nešto ne daš, neću ti dati mjesto'.

>> Sepp Blatter poručio: Svima opraštam, ali ne zaboravljam!

Komentara 5

FA
farukbob
04:55 31.05.2015.

u svakom slucaju narkoman je ovaj put u pravu

DI
diskasting
20:25 30.05.2015.

Nešto vrlo slično se i kod nacionalnih saveza pogotovo hrvatskog, nemreš dobiti nikakvo mjesto ako nešto ne daš, valjda su učili od majke Fife i sestre joj Uefe!

Avatar blederhund
blederhund
20:28 30.05.2015.

....hehehe...uzmi zračnicu i rasteraj metuzaleme.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije